• audinkopoika

Rauhan Nobel ja illan bileodotusta

Päivä ollut kiireinen, kierretty pitkin stadia hoitelemas eri jutskii..
Ilta meneekin sit varmaan DTM tai Hergules akselilla, ken tietää sen ;)

Hiukan harmittaa, kun ne terassikelit meni ja sadetta on piisannu koko päivän. No ei se maailmaa kaada..onhan sisätilat keksitty :)
Mielellään kyl jonkun söpiksen tapais tänään, vaik ihan kamu mieles..saa nähdä suosiiko onni rohkeaa tänäiltana..Toivottavasti..

Rauhan Nobelin jakavat tänä vuonna Yhdysvaltain ex-varapresidentti ja YK:n ilmastopaneeli.
Nobel meni ilmastonmuutoksesta kampanjoivalle Al Gorelle ja Yhdistyneiden kansakuntien hallitusten väliselle ilmastopaneelille IPCC:lle. Gore ja IPCC jakavat näin olleen 1,5 miljoonan dollarin suuruisen palkinnon.
Aloin miettiä vaan oliko noi nyt oikeat tahot? Oli valinta vaan joidenkin mielestä sopiva ajan henkeen?
Mitäs mieltä olette?

4 kommenttia

kesäpoika

12.10.2007 22:24

Musta oli ihan oikeat tahot. Vihdoinkin ympäristöasiat alkaa saamaan sen aseman, joka niille olisi kuulunut jo kauan. Sopii ajan henkeen, kyllä, mutta ei niin, että kysessä olisi trendi-ilmiö, vaan lohduton totuus. Olisi pitänyt sopia ajan henkeen jo kymmenen vuotta sitten.

Lellu

13.10.2007 14:24

niin samaa mieltä kesäpojan kanssa! tiedä sitten onko tuollaisella mitään oikeaa vaikutusta... aika monet ovat kyllä tietoisia asioista, vaan eivät viiti itte tehdä mitään kun eivät usko sen vaikuttavan

audinkopoika

13.10.2007 18:41

Mietiskelin lisää tota Nobelin saajia...
Olenn kanssanne samaa mieltä et hyvät asiat saivat Nobelin..
Edellisessä blogis mietin olivatko valinnat sopivia ja helppoja..No ainakin valinta oli painatuksessaan hyvä, vaikka Bush jo kerkis vakuuttaa, ettei se hetkauta häntä ja USA mitenkään...Toivottavasti hetkauttaa ja saadaan USA myös mukaan allkekirjoittamaan ilmastonmuutossopimus..Ainakin Al Gore tekee kovasti työtä sen puolesta.

millikan

14.10.2007 15:08

Joskin Al Gorea henkilönä ja ilmastomuutospuhujana on kyllä kritisoitu urakalla, eikä aina aiheettakaan...vaan onhan tuo vähän sellainen muotijuttu, viimeistään parin vuoden päästä viimeistään on joku uusi cause jonka jokainen mainitsee joka sivulauseessa.