• Vermillion

Epäasiallinen kannanottoni Oinosen ja Hakkaraisen puheisiin

Vittu saatana että ottaa aivoon.

En pysty käsittämään mistä tynnyristä nämä kaiken maailman Oinoset ja Hakkaraiset on eduskuntaan haettu, mutta sinne ei ilmeisesti ole paistanut päivänvalo sitten 50-luvun.

Oinosta loukkaa homojen tanssiminen henkilökohtaisesti, kuitenkaan hän ”ei tarkoittanut loukata ketään” rinnastamalla homoseksuaalisuuden eläimiin sekaantumiseen. Linnaan pitäisi kutsua lisää sotaveteraaneja ja tavallista kansaa – ilmeisesti niin kauan kun he vain eivät ole homoja. Oinosen mukaan ”Muutamat sotaveteraanit on kertonut, että eivät olisi taisteleet yhtään minuuttia eikä yhtään metriä, jos olisivat tienneet, että homot tanssivat linnassa korvat suussa.” Ei tainnut taas tulla mieleen, että siellä oli koko ikäryhmä taistelemassa, homot mukaanlukien. Varovaisen arvion mukaan siis itsenäisyyden puolesta taistelleista noin 5% oli homoja, todennäköisesti enemmän. Kansanedustaja Oinonen voi ihan itse miettiä, kuka loukkaa ja ketä. En tiedä minkä sotaveteraanin kanssa Oinonen on asiasta keskustellut, mutta ihan hevillä en usko, että siinä vaiheessa on kenellekään tullut mieleen homojen tanssimiset.

Hakkarainen laukoo jatkuvasti vielä inkoherentimpaa paskaa joka suuntaan, otetaan nyt esimerkiksi Radio Rockin haastattelu, jossa Hakkarainen kertoo esim. suvaitsevansa musliminaisia, kunhan he tarjoavat hänelle sianlihaa, ja että homot voivat hänen puolestaan tanssia ”vaikka lampaan kanssa”. Myöskään evoluutioon Hakkarainen ei usko. Yhtä huonosti informoituja juttuja kuulee harvemmin edes peruskoululaisten suusta. Toki tässä kohtaa voidaan mainita, ettei Hakkarainen ole suorittanut edes nykyisten oppivelvollisuuden vaativaa koulutusta; hänen koulutuksensa on kahdeksan luokkaa peruskoulua. Melkein tuntuu, että kansanedustajan puheet voi laittaa järjestäen delirium tremensin piikkiin, tosin en tiedä olisiko se reilua alkoholia kohtaan.

Toki tällaisia laappatallukoita on olemassa. Se ei sinänsä ole yllättävää. Mikä tästä tekee käsittämätöntä on se, kuka helvetti näitä taneleita on äänestänyt. Molemmat miehet on tuomittu rikoksista: Oinonen vuonna 1989 törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenteen vaarantamisesta, ja uudestaan vuonna 1992 ampuma-aserikoksesta; Hakkarainen vuonna 1985 haaskauksesta (luvatta puiden kaatamisesta – arvasitte oikein – kännipäissään), vuonna 1987 kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle, ja kirsikkana kakun päälle Teuvo otti ja ” murtautui vuonna 1986 kavereidensa kanssa Suomussalmen kirkkoon ja anasti kirkon holvista 125 hopeista ehtoollispikaria ja 24 pulloa ehtoollisviiniä. Porukka otti mukaansa myös kolehdista kertyneet rahat. Lehden mukaan anastetun omaisuuden arvo oli 92 800 markkaa eli noin 15 500 euroa.” Ikää Teuvolla oli 26 vuotta, joten paremmin olisi taas pitänyt tietää. Hakkarainen muka tuli uskoon (millä kuten kaikki me tiedämme kaikki maailman paha pyyhitään pois) ja raitistui 1992, mutta edelleen vaan on Teuvoa talutettu anniskeluravintoloista taksiin jopa kansanedustajatyön alettua. Reppana on reppana.

Kuitenkin jostain löytyi molemmille äänestäjiä – Hakkaraiselle 3371 ja Oinoselle 8920 kappaletta. Tästä voidaan päätellä, että Suomesta löytyy ainakin 12291 samanlaista liimansyöjää.

Sitä en edelleenkään ymmärrä, että kansanedustaja saa laukoa näidenkaltaisia kommentteja ilman minkäänlaisiin toimenpiteisiin ryhtymistä. Suomi on vapaa maa ja niin edelleen, mutta jos saa palkkaa veronmaksajien rahoista, ja on edustamassa kokonaista vaalipiiriä, tällainen ennakkoluuloinen, homofobinen paskapuhe on selvä osoitus siitä, ettei edustaja pysty edustamaan kaikkia vaalipiirinsä asukkeja. Sanomisien sisällön lisäksi ärsyttää myös niiden ala-arvoinen sävy. Perustuslaissa asiasta sanotaan seuraavasti:

3 luku
Eduskunta ja kansanedustajat

28 §
Edustajantoimen keskeytyminen sekä siitä vapauttaminen ja erottaminen
. . . Jos kansanedustaja olennaisesti ja toistuvasti laiminlyö edustajantoimensa hoitamisen, eduskunta voi hankittuaan asiasta perustuslakivaliokunnan kannanoton erottaa hänet edustajantoimesta joko kokonaan tai määräajaksi päätöksellä, jota on kannattanut vähintään kaksi kolmasosaa annetuista äänistä.
Jos kansanedustajaksi valittu on täytäntöönpanokelpoisella päätöksellä tuomittu tahallisesta rikoksesta vankeuteen taikka vaaleihin kohdistuneesta rikoksesta rangaistukseen, eduskunta voi tutkia, sallitaanko hänen edelleen olla kansanedustajana. Jos rikos osoittaa, ettei tuomittu ansaitse edustajantoimen edellyttämää luottamusta ja kunnioitusta, eduskunta voi hankittuaan asiasta perustuslakivaliokunnan kannanoton julistaa hänen edustajantoimensa lakanneeksi päätöksellä, jota on kannattanut vähintään kaksi kolmasosaa annetuista äänistä.

31 §
Kansanedustajan puhevapaus ja esiintyminen
Kansanedustajalla on eduskunnassa oikeus vapaasti puhua kaikista keskusteltavana olevista asioista sekä niiden käsittelystä.
Kansanedustajan tulee esiintyä vakaasti ja arvokkaasti sekä loukkaamatta toista henkilöä. Jos kansanedustaja rikkoo tätä vastaan, puhemies voi huomauttaa asiasta tai kieltää edustajaa jatkamasta puhetta. Eduskunta voi antaa toistuvasti järjestystä rikkoneelle kansanedustajalle varoituksen tai pidättää hänet enintään kahdeksi viikoksi eduskunnan istunnoista.

Mielestäni tässä on merkkejä myös kiihottamisesta kansanryhmää vastaan:

Rikoslaki, 11. Luku
Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan

10 § (13.5.2011/511)
Kiihottaminen kansanryhmää vastaan
Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Mielestäni ei ole edes väliä sillä, onko tässä tehty rikosta vai ei. Oinosen ja Hakkaraisen käytös halventaa Eduskuntaa instituutiona, ja on esimerkki siitä, missä demokratia epäonnistuu.

Ja huomautetaan nyt vielä ennen kuin joku rupeaa sormella osoittelemaan, että tässä ei ole kyse perussuomalaisten lyttäämisestä. Yhtä lailla mielestäni Räsäsen Päivi ja muutama muu edustaja on työhönsä sopimaton ennakkoluuloisuutensa perusteella. Samanlaisen haukkumisen saa minulta vastaavilla paskapuheilla kuka tahansa.

Pyydän toki mitä syvimmin, ja mitä nöyrimmin anteeksi herroilta kansanedustajilta, tarkoitukseni ei ollut missään nimessä loukata. Halusin vain esittää idioottikriittisen mielipiteeni.

Lähteet:
http://www.penttioinonen.info/?Henkil%F6kuva
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/varasti-ehtoollishopeat-kirkosta/674581
http://fi.wikipedia.org/wiki/Teuvo_Hakkarainen
http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194677434237/artikkeli/yllatys+perussuomalaisten+kansanedustajilla+on+nippu+rikoksia+taustalla.html
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011111614761314_uu.shtml
http://www.vaalikone.fi/eduskuntavaalit2011/tulos/
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/video-teuvo-hakkaraisen-kasitys-evoluutioteoriasta-tulitikkupaukku-avaruudessa/art-1288428628504.html
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

3 kommenttia

Rokkihomo

17.11.2011 15:08

Kiitos tästä.

Kun hiljattain poikkesin autolla reissatessa Viitasaarella tienvarsikahvilassa, kahvilan puhelias pitäjä otti parin ensimmäisen minuutin aikana asiakseen tehdä selväksi että täällä Viitasaarella (Hakkaraisen kotipaikassa) ollaan kyllä sitä mieltä että se Hakkarainen voisi itse muuttaa sinne Ahvenanmaalle.

Kävi ilmi että kahvilanpitäjää nolotti lähtökohtaisesti jo se että hän ja Hakkarainen yleensä jakavat saman kotipaikan.

Ei ihme että kaveri juopottelee motelleissa jossain muualla, eduskunnan ja kotipaikkansa välillä.

mopsi22

17.11.2011 17:00

Mukava kirjoitus.

Itse jotenkin vain nojailen tuolissani taaksepäin ja lueskelen näitä nerokkaita kommentteja. Ovat luokassaan niin ääliömäisiä, ettei niihin oikein voi ottaa kantaa mitenkään päin. Järkiperustelut nyt ovat kuin siivilällä yrittäisi meloa ja lyöminenkin on kiellettyä.

Sanoisin, että Tarja voisi vikana pressavuotenaan vähän sivaltaa nykymenoa, tyylikkäästikin sen voi tehdä, mutta onhan eläkkeelle siirtyvällä varaa myös sanoa suoraan, että "vitun kakarat, kasvakaa aikuisiksi".

Ehkä on 6.12. mukavampi Hakkaraisen ja Oinosen mutustella makkaraa ja olutta, katsella uusintoja Suomen 1995 jäkiksen mm-kisoista ja saunassa sitten alasti hikoillen taputella toisia selkään ja vertailla mulkkujen pituutta. Eipä tarvitse katsella sitten homojen tanssimista linnanjuhlissa.

Toistan teesini siitä, että maailmassa_nyt_vaan_on_tyhmiä_ihmisiä.

m marjaana

18.11.2011 18:01

Järjettömän totta. Tämä teksti ehdottomasti laajempaa levitykseen!!!!!!!