los lebsis

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2006.

saa sataa, anti tulla vaan

Joo-o. Lauantai eli lööördaag. Jännä homma, et mun mieliala on kohentunut ihan eri tasolle tässä muutaman viime viikon aikana. Vaikka ero ei ole ollut mitenkään helppo (milloin olisi ollut?) musta viimein tuntuu, että olen pääsemässä itseni kanssa tasapainoon asian suhteen. Ja se on hieno fiilis se.

Nyt oon aamun "kuolannut" naisuimareita yle24:lta ja voi huokaus...mmmm! nyt treeniä ja suihkua ja illan ratoksi matsia kattomaan, illemmalla hyvää murkinaa ja joku yyperihyvä leffa, niin on päivä aika hyvin paketissa :)

se on sojong!


töihin palaamisen riemu

jaahans,

Nyt sitä ollaan taas töissä, tai siis tällä hetkellä himassa ruokiksella. Tää pimeä ja sade alkaa rassaamaan hiljalleen ja talven tuloa odotan kovasti. Toimistolla naputellessa inspiroituminen ja motivoituminen on viime viikkoina ollut hiukkasen hakusessa. Univaikeudet tuottavat omaa pään vaivaa nekin...kun ei vain saa unta illalla, vaikka lataa itsensä petiin ajoissa. Siinä ei auta lampaiden laskeminen tai mikään muukaan kepponen...aurinkoa ja valoa kaipaan ja tuttua ja turvallista syliä myös...

No nyt kuitenkin päräytän täyden pannun teetä ja jatkan kiireistä päivää eteenpäin. Se hyvä puoli tässä on, että on paljon tekemistä..siinä vauhdissa ei jää liikaa aikaa synkistellä ja haikailla. Näillä mennään taas


ja itsenäisyysttä juhlitaan

Morjens. Onpa siitä aikaa kun oon viimeksi plokiin raapustellu. No nyt on taas sattunu ja tapahtunu niin paljon, että ihan samanlaisesti on käynyt kuin kakarana kannellisten päiväkirjojen kanssa. Kevät meni tiiviisti töiden merkeissä ja alkukesä vieläkin kiireisemmin. Kesäloman vietin australiassa tyttöni sylissä ja nyt sitä taas olla öllötetään täällä sateisesssa ja pimeässä. Tässä kaukosuhteessa ei kyllä ole mitään järkeä. Katkolla ollaan taas varmaan 20:ttä kertaa.

Toiset marisee, jos välimatkaa on joku 200 kilsaa. Voi jeekana mikä ongelma. Suomessa se ei ole homma eikä mikään järjestää yhteistä aikaa. Mutta kuvitteleppa, että rakkautesi kohde onkin 30 000 tuhannen kilometrin päässä, kahdeksan tunnin aika-eron takia olette "hereillä" samaan aikaan bout 8 tuntia päivässä (se yksi 8 tuntia lasketaan pois työpäivän mitasta, ei siis varsinaista hereilläoloaikaa) Lennot maksaa ihan saakelisti ja ei se niinkään onnistu, et nähdään puolitoista kuukautta vuodesta. Jos ei velkaa olisi, niin myisin romuni ja lähtisin sinne välittömästi, mutta oma vastuuntunto asioiden hoitamisesta, laskujen maksamisesta ajallaan ym. pitää minut täällä. Olenko siis hullu? vai realisti? ehkä olen sopivasti molempia, ei kai tässä auta muu kuin maksaa ne laskut ajallaan ja mennä päivä kerrallaan ja katsoa jos tulevaisuus kaiken muuttaa voi :)