• JanneP

16.11.2006

Joulun aika on nyt sitten virallisesti alkanut. Eilen osallistuin Jeren suvun viralliseen joulukorttientekotalkoisiin. Samalla tapasin Jeren siskon Teijan ja nautin ensimmäisen glögipipari-annoksen. Teija vaikutti kivalta tyypiltä! Se ja sen miljonäärimies ovat pikkasen erilaisia kuin olin kuvitellut.

Sain tänään Birgitalta sähköpostia. En ole varma ymmärsinkö oikein, mutta - hmmm - luulen sen ehdottaneen tutustumista johonkin Matiakseen, joka siis ollee h-o-m-o. Maikki on kai puhunut sille Jerestä.

Jännää, että vaikka olen, mitä olen, jollain tavoin mua ahdistaa, että ihmiset (Birgitta) tietää. Tää on varmaan osa jotain suurempaa traumakokonaisuutta, joka nostaa päätään!

Pian alkaa sitten kenttä. Vasta tänään tunnilla alkoi tunnilla hieman jännittää tuo tuleva elämän jakso. Voin vain toivoa - en tällä kertaa luottaa - että kaikki menee hyvin!

3 kommenttia

sleepygay

16.11.2006 14:20

Eiköhän kaikki loppujen lopuksi ihan hyvin suju. :)

Piparia ja glögiä, slurps. Minäkin haluan! :p

Enter

16.11.2006 21:31

Kenttä( työharjoittelu? ).

Mitä minulle tulee mieleen: Ole työpaikalla täsmällisesti. Älä ole paljon "sairaana". Älä ole poissaolevan näköinen, kun olet paikalla. Ole hillitty. Älä höpötä jatkuvasti ääneen äläkä häiritse työtilanteissa. Ole mukana ja seuraa, mitä tapahtuu. Älä kerro mielipiteitäsi, jos ei kysytä. Älä ota kantaa tai puutu asioihin, jotka eivät sinulle kuulu. Älä hauku ketään takanapäin tai arvostele esim. opettajia tai koulua tms. Älä puhu edellisistä hajoittelupaikoista, vaikka kysyttäisiin ( älä juoruile- sano jtk yleispätevää)

Ole kohtelias: sano kiitos, ole hyvä jne.

Muista, että sinulle ei sanota kaikkea edessäpäin. (Pidä mielessä).

Riittää, että yrität, kun sinulle annetaan tehtäviä. Toista ja tee uudelleen samoja asioita, niin opit ne. Älä kieltäydy, kun sinulle annetaan tehtävä.

Ole auttavainen ja avulias: jos huomaat tilanteen, missä tarvitaan apua, kysy: voinko auttaa jotenkin? Voit jopa kiertää ja tarkistaa olisiko sellaista tarjolla, jos sinulla ei ole mitään tekemistä.

Jos tarvitset lepotauon, niin kysy lupaa poistumiseen.

Nuku riittävästi.

JanneP

17.11.2006 12:17

*jeps*

-J-