• JanneP

09.10.2006

Huh mikä päivä! Eilinen oli taas oikea hurlumpirkum! Tommi Taberman, Aira Samulin, kansanedustajia. Tytti pitää taas tuntia - VOI LUOJA!

Oli muutenkin aika päivä, Armi tulee, oli ne juhlat, (join ihan vähän kuohuvaa ja humalluin) Ja Jere! Nyt tuli finaali! Yö oli hirveä! Pyysin, että saisin nukkua yön pari viimeistä tuntia (nukkumaan mentiin n. 2:00, mutta vielä puoli neljän maissa se yritti mua!)

Pyysin kauniisti, väistelin, pyysin taas ja kerroin, että mulla todella on edessä koe - mutta ei! Sen sijaan, että se olis kunnioittanut pyyntöäni, se SUUTTU - vetäytyi ja oli todella loukkaantunut. Eikö mulla todella ole oikeutta kieltäytyä sen haluilta - edes yhtä kertaa neljän viikon ajanjaksolla!?!

Aamulla sitten katosin. Vaan ei kai muuta voi, kuin käydä jättämässä livenä. Palauttamassa paita ja - siitä tuleekin sitten tuskaa. Pakkohan se on kuitenkin tehdä. Tunsin itseni taas mahdollisimman huoraksi. No - loppu koittaa.

Siellä jälkipippaloissa oli joku setä. Se oli todella kiinnostunut musta! Tuijotti, flirttaili (mm. nosti ja tervehti mua lasillaan). Myöhemmin, kun käytiin (ensin Men’s Streetillä) Herkussa, se jopa sattui sinne! Joo, se oli vanha, eikä paristeeellisesti kiinnostava, mutta kiva ”leikkitoveri”. Toivottavasti törmään siihen toistekin! Nyt kun taas sinkkuunnun.

Onhan se surku. Olin sentäs Jeren kanssa miltei kuusi viikkoa! Tää tulee oikeasti olemaan tosi rankkaa. Tiedän, että Jere jo odottaa jotain tällaista. Pelkään kuitenkin sen reaktioita. Musta tuntuu, että Jere on aika pettynyt mun suhteen ja osa tästä on heijastusta siitä. Se ehkä jopa haluais eroon musta, Toisaalta se ajattelee, että tää ei toimi - jollen mä muutu. Toisaalta se saattais ajatella, että ainakin sillä on joku.

Periaatteessa muutoksilla, joita Jere on mussa yrittänyt herättää, olisi vain positiivinen vaikutus - jos ne eivät vain muuttaisi samalla kokonaisuutta. Mä haluan olla vapaa ja jollakin tavoin estoton. Ymmärrän, että se osaltaan luo Jertsulle häpeää ja paineita, mutta.

Armi tulee tänään ja katsotaan leffa. Päivän julkkis: Pete Lattu.

4 kommenttia

sleepygay

9.11.2006 14:04

Kannatta myös kertoa, miksi haluat hänestä erota. Ja kerrot siis tuon, että et tykkää siitä, että se tekee jotain tuollaista.

JanneP

9.11.2006 16:52

*kiitos' hyvä vinkki.

Enter

9.11.2006 17:04

Sun pitää yrittää etsiä itselles "sugardaddy", niin sitten voisit OIKEASTI tuntea olevasi huora...tuntisit oikeasti TUNTEITA...varmaan uutta sulle!

JanneP

10.11.2006 15:53

olipa ilkeä kommentti - no, jokainen tavallaan. Tai ainakin se tuntui ilkeältä, joten toivotaan, että Enterin päivästä tuli parempi.