• SakuR

Kaupan vaihto ei taida auttaa?

Töiden jälkeen kävin kotikaupassani Wiklundilla ruokaostoksilla. Jonottaessani kassalle tajusin tuijottavani telinettä, jossa myytiin joulumusiikkia. Viidellä eurolla näytti saavan kaikkien suomalaisten joululevyn "Tonttujen joulu".

Kirjoittaisin rumasti jos se ei loukkaisi ketään...

En pidä joulusta. Se alkaa niin aikaisin ja saa ihmiset sekaisin. Kaikenlaista joutavaa krääsää joka puolella ja toinen toistaan kauheampiajoululauluja.

Voisinpa olla jouluna siellä Etnan liepeillä kuten siinä eräässä kauheassa jouluvollotuksessa ollaan. Mutta kun ei. Työjoulu - ja maassa rauha?

Tahdon vetäytyä talviunille ja herätä kevätauringon säteisiin. Ja jos toivoa vielä saa lisää: tahtoisin herätä siihen toisen miehen kainalosta, tumman ja karvaisen.

2 kommenttia

Vento

27.10.2010 23:45

Ruokaostokset kannattaa tehdä isojen markettien ja tavaratalojen ruokaosastojen sijaan pikkukaupoissa. Kyllä se joulu tunkee ennenpitkää niihinkin, mutta huomattavasti pienemmällä pakkosyötöllä ja rallatuksella. Itse ajattelin kiertää Wikket, Stokkat & Anttilat yms. marraskuun alkaessa tavallistakin kauempaa.

Ja herätyskello soittamaan 21.3.2011! Silloin on kevätpäiväntasaus.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

Torontosta

28.10.2010 03:28

Hieno nyppia karvoja hampaitten valista aamulla..

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi