In šāʾ Allāh

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2010.

Suku on?

Pitkästä aikaa tapasin sukuani. Sukuloin oikein pitemmän kaavan mukaan - viitisen päivää.

Kun on suuren suvun jäsen, tuo viisi päivää ei riitä tapaamisiin :( Se on liian lyhyt aika siihen, että ehdittäisiin niin hyviin uutisiin. Vierailuaikani meni siihen, että kuulin vain huonoja uutisia.

Onko minulla liian suuri suku - vai onnistutaanko meidän suvussa sössimään ihmissuhteet muita sukuja näppärämmin. Vai näytänköhän minä siltä, että mulle voidaan kertoa vain huonot uutiset?

Luulevat kai, että olen vakavasti sairas: sairastan Kristus-syndroomaa.


Pääsy estetty

Nykyaikana seurustelusuhteen päättymisellä on laajat sosiaaliset vaikutukset.

Selasin tänään fb:n kaveriverkosta ja hieman yllätyin. En päässytkään enää seuraamaan exäni elämää. Vain rajoitetut tiedot olivat nähtävissä. No, eipä se minun maailmaani kaada. Itse en kuitenkaan vielä estänyt hänen pääsyään sivustolleni. Ehkä senkin aika tulee.

Ehkä tuo on hyvä noin. Joskus sitten - kun pöly on laskeutunut - voi taas "tutustua" toiseen uudestaan kuitenkin ilman seksuaalisuuden painetta. Kavereina. Kai se on mahdollista?


Timo Soini

Aikookohan oikeasti homot äänestää persuja seuraavissa vaaleissa?

Ei vaan tunnu kovin vapaamieliseltä sakilta. Kansan syvien rivien miehet ja naiset kun eivät ole tainneet koskaan oikein lämmitä homoille kuin tasan tarkkaan siihen asti, kun niistä on hyötyä. Tässä tapauksessa sietokyky voisi riittää vaaliuurnille saakka, mutta kun äänestyslippu on tipahtanut uurnaan niin ääni kellossakin muuttuu.

Eikä taida tuo persujen "osaaminenkaan" olla kovin korkeassa kurssissa. En ole kyllä vielä lukenut mistään mitään rakentavaa ehdotusta sille, miten tätä suomalaista yhteiskuntaa muutettaisiin entistä solidaarisemmaksi. Sloganeja riittää - mutta eipä silti: niin kauan kun oppimaton rahvas nousee poliittiseen valtaan, valta on virkamiehillä.

Ja sehän tarkottaa vaan töitä meikäläisille :D


Homokysymys kirkolliskokouksessa

Luin arkkipiispa Kari Mäkisen puheen kirkolliskokouksen avajaisissa. Se oli pitkästä aikaa jotakin lämmittävää puhetta aiheesta.

Valitettavasti luin vain YLEn nettisivun kommenttipuheenvuoroja em. uutiseen liittyen. Miten tässä maassa voi olla niin kaheleita ihmisiä? Ainut lohtu on vain niitä lukiessa se, että kyse on marginaalisesta väestä - onhan?

Muutoin: kun kuulen kiihkouskovaisten julistavan tässä keskustelussa omistavansa ainoan jumalallisen totuuden, minä poistan varmistimen....Mennäkö vai eikö mennä?

Kummallista, todella kummallista.

Tulin juuri töistä kotiin. Nyt olisi aikaa ja mahdollista lähteä baariin tapaamaan ihmisiä. Huomenna olisi vapaapäivä. Kuitenkin tuntuu houkuttelevan kaapissa oleva viinipullo enemmeän kuin baari-ilta.

Olenko todella tulossa vanhaksi? Vai onko kyse siitä, että en vain "uskalla" lähteä? Siitä on kulunut jo aikaa kun olen ollut yksikseen ulkona. Ehkäpä en osaa vallalla olevaa etikettiä? Kavereilla on omat kaverinsa ja ovat kuka missäkin.

Taidan aloittaa totaalisen ukkoutumisen - ja avata sen viinipullon...