• SakuR

Timo Soini

Aikookohan oikeasti homot äänestää persuja seuraavissa vaaleissa?

Ei vaan tunnu kovin vapaamieliseltä sakilta. Kansan syvien rivien miehet ja naiset kun eivät ole tainneet koskaan oikein lämmitä homoille kuin tasan tarkkaan siihen asti, kun niistä on hyötyä. Tässä tapauksessa sietokyky voisi riittää vaaliuurnille saakka, mutta kun äänestyslippu on tipahtanut uurnaan niin ääni kellossakin muuttuu.

Eikä taida tuo persujen "osaaminenkaan" olla kovin korkeassa kurssissa. En ole kyllä vielä lukenut mistään mitään rakentavaa ehdotusta sille, miten tätä suomalaista yhteiskuntaa muutettaisiin entistä solidaarisemmaksi. Sloganeja riittää - mutta eipä silti: niin kauan kun oppimaton rahvas nousee poliittiseen valtaan, valta on virkamiehillä.

Ja sehän tarkottaa vaan töitä meikäläisille :D

3 kommenttia

JesseJones

13.11.2010 20:28

"Aikookohan oikeasti homot äänestää persuja seuraavissa vaaleissa?"

Jos ei ole poliitikoissa aina kehumista niin ei ole äänestäjissäkään :-)

"sietokyky voisi riittää vaaliuurnille saakka, mutta kun äänestyslippu on tipahtanut uurnaan niin ääni kellossakin muuttuu."

Mitä? Johan ne on vittuilleet jo ennen vaaleja homoille.

Timo Soinin ideana on työllistää itsensä höynäyttämällä äänestäjiä ja protestiäänestäjien tarkoituksena on vain vittuilla valtapuolueille - syystäkin. Kyllä tässä vielä muutama vuosi sitten elettiin kuulemma sellaisessa Super-Suomessa, että oksat pois.

Uusipaavalniemelle on tietysti luvattu jotain persuilta. Ehkä ministerin paikka, koska ministereiksi ei oikein mielellään oteta 1. vuoden kansanedustajia, joita persuilla kohta on paljon.

Timo Soini myy äänestäjänsä vaalien jälkeen eniten tarjoavalle. Sen takia hänellä ei voi olla kovin konkreettista vaaliohjelmaakaan.

Mitä juntteihin tulee niin ainahan kapinat ovat alkaneet niistä koska ne tuntevat kiristyvät elinolot ensimmäisenä niskassaan. Sivistyneistö on aina vallan sylikoira ja nyrpistelee nenäänsä haiseville vallankumouksellisille.

oscari

14.11.2010 13:26

Kyllä sille harjanvarsihemmolle jo lupailtiin iniserin postia, ainakin se Vistbacka sen teki. Ja talouspolitiikka on nyt hänen vastuullaan.

Mutta, ydinkysymys on miten joku äänestää Soinia, paavilaista kammohemmoa, hänhän ei ei homoille, ei ehkäisylle, kyllä HIV:ille ja ei abortille!

JesseJones

16.11.2010 21:19

"ydinkysymys on miten joku äänestää Soinia"

Vittuilleessaan ja lisäksi joku voi erehtyä samaistumaan häneen, jos peilistä tuijottaa samannäköinen äijä. Siinä helposti unohtuu, että Soinin imagokuoren alla on kyyninen valtiotieteen maisteri, joka vedättää urakkapalkalla.

Soini on ostettavissa, mutta ongelmia tulee, jos Soini syrjäytetään ja tilalle tulee joku oikeasti aatehullu Hitlerin tyyliin.