hewa72

Seuraava

iltapalaa auringonlaskussa

Olimme eilen iltapalalla makeanveden altaalla.
Yritän saada tähän jotain kuvia ladatuksi..en tiedä onnistuuko... :)
Saimme aamulla myös kuulla ikäviä uutisia..tyttäreni isän puoleinen mummo kuoli tänä aamuna klo. 6.00...vaikea asia kertoa lapselle....

Ihana naiseni kävi luonani eilen..juttelimme kauan ja tänään soittelimme...äh..elämä on välillä vaikeaa...

mutta aina pakko jaksaa vaan eteenpäin.


Kummastuttaa

Luin tuosta etusivulta mielenkiintoisesta kokeilusta...ja katsoin videot..mielenkiintoista! Mitenhä kävisi jos vastaava kokeilu tehtäis esimerkiksi Uudessakaupungissa??
No minä kävelin viime kesänä muutamia kertoja ihanan naisen kanssa keskellä päivää uimarannalta pois käsikädessä...alaikäinen tyttäreni oli myös mukana...saimme kummallisia katseita muttei kukaan kommentoinu silloin...kävimme sit illalla olusilla ja katselimme ravintolassa rakastuneesti toisiamme...kukaan ei kommentoinu...mutta ku päissämme kävelimme käsikkäin ja halailimme ja no...ehkä suutelimmekin..semmoset alaikäiset nuoret tytöt huuteli peräämme!!! Aikuisilta saimme vain katseita ei kommentteja!! No me sit keskusteltiin näitten nuorten kanssa ja olin nähny yhden heistä kulkevan kaveriporukan kans käsikkäin kaupungilla...kysyin että mitä eroa sillä sitten oli? Ja jos on ihastunu ja rakastunu eikö kuka vaan halua näyttää tunteensa??
Nuoret olivat hiljaa...olen saanu kyllä kulkea rauhassa melkein aina..enkä yleensä vastaa ivahuutoihin tai yleensä reagoi mitenkään, mut silloin va tuli semmonen olo että oli pakko!!!

Samoin ns.hetero naiset ovat hemmetin uteliaita minun suhteeni ja olen avoimesti keskustellu heidän kanssaan...

Yleensä saan va kannustusta ja kiitosta siitä että uskallan olla rohkeasti oma itseni!!!

Nykyisin elän hetero suhteessa ja mieheni ei tykkää kun edes katselenki naisia! Hän kyllä tietää suuntautumiseni ja sanoi että hyväksyy sen mutta todellisuus on kuitenki ihan muuta!!!

Mutta luulen että toisillakin vastaavia ongelmia?!
Hih...kumpa löytäisin joskus elämäni naisen ja pääsisin miehistä eroon kokonaan...!

Mutta eihän sitä tiedä milloin rakkaus kohdalle tulee...elän toistaiseksi tässä suhteessa ja kuvittelen ja haaveilen muusta!!
En vain tunne olevani minä enkä seksin suhteen saa minkäänlaista tyydytystä!!!!


Seuraava