• Tillie

Ärsyttää taas kaikki ne ihmiset jotka mulle on vuosien varrella sanonu, ettei saa raapia vaikka kuinka kutittais. Perkele! Joskus tekis mieli sanoa että puhu sitten kun oot kokenu sen kun koko kehoa kutittaa niin pahasti että ihan mieluusti vaikka murtais pari sormea tai varvasta kunhan se kutina vaan loppuis...

Kuten joku viisas on Wikipediaan kirjoittanut: "Kutina on kipuun verrattavissa oleva aistimus, joka tavallisesti herättää halun raapia kutisevaa kohtaa."
Joskus tuntuu, että useimmat mieltää kutinan siksi kutittamisesta syntyväksi kutinaksi joka useimiten naurattaa, eikä tuu lainkaan ajatelleeksi, että joillekkin kutina on ihan arkipäiväistä ja usein myös tuskallista. Vaikka tosi moni tietääkin sen, niin silti tuntuu, ettei kaikki tajua sitä vaikka kuinka koittais selittää.

Mielestäni tilannetta kuvaa jotenkin myös se, että särkyyn otan särkylääkettä vasta kun tiedän etten todellakaan kykene mihinkään kivun vuoksi, mutta heti kun alkaa hiemankin tavallsita enemmän kutiamaan, niin oon saman tien vetämässä antihistamiinia nassuun.

Joo, parhaillaan tavallista pahemmat ihottumat tavallista laajemmalla alueella(uusina aluevaltauksina suurin osa kasvoista ja sisäreidet) joten tunteet hieman pinnassa.