KimmoLiisa haastatteli Hot Ry:n Marko Toljamoa. Vuoden 2016 Eurogames-suunnitelmat jo vauhdissa.

  • Artikkeli
  • Arviot ja esittelyt
  • Mika Markkanen
  • 4

KimmoLiisa - Helsinki Gay Radion Mika ja Simo haastattelivat HOT ry:n puheenjohtaja Marko Toljamoa. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki täysi-ikäiset - tai alaikäisetkin vanhempien suostumuksella.

Eurogames 2016-kisoja HOT ry päätti hakea muutaman vuoden pohdiskelun jälkeen.

Marko Toljamon mukaan Suomeen odotetaan 6000 vierasta, joista noin 3000 tulee kilpailemaan 10-15 lajissa, kuten yleisurheilussa, uinnissa, sulka-, lento- ja jalkapallossa, tenniksessä ja golfissa. Yhteistyökumppaneita ja talkooväkeä tarvitaan runsaasti.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Eurogames-nettisivut avataan kesän aikana, talkoolaiseksi voi ilmoittautua esimerkiksi niiden sivujen kautta.

Audio
HOT ry:n haastattelu.

4 kommenttia

Olin lievästi sanoen surkuhuvittunut kun laitoin talvella uutisvinkkiä noista kisoista, muutaman aiheeseen liittyvän infolinkin kera maan johtavan päivälehden urheilutoimitukseen ... ja sieltä tuli kuittaus että "olivatkin saaneet asiasta jotain tiedotetta (ilmeisesti HOT:lta) mutta asia ei ollut oikein auennut heille".
- mikähän siinä mahtoi niin tiukkaa tehdä.

Itse laitoin heille samalla tietoa linkkeinä suurimpiin hblt-urheilukisoihin ja kansainvälisiin järjestöihin, sekä myös myös homofobian vastaisista organisaatioista samalla (mm. YouCanPlay). Mainitsin myös aiemmista kisoista suomalaisten saamista mitalisaalista.

Ilmeisestikin urheilumedian informoimiseen kannattaa panostaa asian suhteen melkoisen pontevasti.

Kommenttia muokattu: 07.05.2013 klo 22:11
Onko kukaan lahjoittanut Gay Games - tai Euro Games -mitallejaan Urheilumuseolle tai Työväen museon homokokoelmiin? Nyt olisi oiva ajankohta.