Ravintola dtm ja sateenkaariyhteisöt ry lahjoittavat homoinfolle 9 000 euroa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren
  • 2
1705-juhlan juontanut Jutta Pinkkinen ja Sateenkaariyhteisöt ry:n puhjeenjohtaja Mikko Kivinen luovuttivat Pirkanmaan Setan puheenjohtaja Tuure Pitkäselle (keskellä) 9 000 euron shekin Homoinfoa varten.

Ravintola dtm ja sateenkaariyhteisöt ry lahjoittivat tänä vuonna käynnistyvälle homoinfo-palvelulle 9 000 euroa. Lahjoitettavat varat on koottu dtm Gay Bar & Nightclub:ssa kuukausittain järjestettyjen ranneliike.net -teemabileiden tuotosta.

Rahasumma luovutettiin Pirkanmaan Setalle perjantaina 17.5. kansainvälisen homofobian vastaisen päivän 1705-juhlassa.

Vuonna 2013 käynnistyvä Homoinfo on Pirkanmaan Setan ja Sateenkaariyhteisöjen toteuttama valtakunnallinen verkko- ja puhelinpalvelu. Sen on määrä käynnistyttyään auttaa kaikkia HLBT-ihmisiä seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa, kuten kaapista ulos tulemisessa, ikääntymisessä, ihmissuhdeasioissa ja homofobiaa vastaan toimimisessa. Puheluihin ja viesteihin vastaavat sosiaalipsykologi ja perheterapeutti Jussi Nissinen ja seksuaalineuvoja Tommi Pesonen.

Puhelimen ja netin kautta tavoitettavaa palvelua kehitetään Pirkanmaan Setan nykyisen palvelevan puhelimen pohjalle.

***

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Samassa tilaisuudessa nimitettiin homofobian vastaisen työn Hyvän tahdon lähettilääksi kansanedustaja Lasse Männistö (kok).

Kansanedustaja Lasse Männistöstä homofobian vastaisen työn Hyvän tahdon lähettiläs
17.5. on kansainvälinen homofobian vastainen päivä
www.1705.fi

2 kommenttia

Tuo "homoinfo" -nimi on vähän kummajainen, etenkin nykypäivänä.
Siellä kait on tarkoitus tosiaan tukea myös muitakin seksuaalisuuksia?
Siten tuo nimi taas kerran niputtaa kaikki ei-heterot "homoksi", vaikka kaikki muut ei-heterot seksuaalisuudet eivät mitenkään "homoa" olekaan.
Joskus hieman "rasittaa" esim. se, että ns. suuressa yleisössä jotkut mieltävät esim. trans-juttujen olevan "homoa". Sitähän ne eivät yhtään ole.
Tosiaan, jos palvelun nimi on "Homoinfo", niin ei sen pitäisi tuohon T-kirjaimeen liittyä niin millään tavalla. L ja B vielä siinä menevät, mutta T:n osalta human sen tuossa hyvin sanoikin.