Homo- ja lesboystävälliset matkailupalvelut

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 5

Helsingin kaupungin matkailu- ja kongressitoimisto ottaa käyttöön "gay friendly" -luokituksen. Helsingin seudun Seta on ollut mukana luomassa kriteerejä siitä, mitä gay friendly tarkoittaa.

Uutinen siitä, että Helsinki haluaa miellyttää myös gayturisteja, on levinnyt ympäri maailmaa gay-mediaan. Mm. venäläinen gay.ru nosti sen ykkösuutisekseen eilen (naapureita kun ollaan).

Lisää luettavaa:
http://www.qlife.fi/images/QPRESS/TIEDOTTEET/MUUT/hkmkt_hlbt_yst%E4v%E4llinen_kaupunki.pdf

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

5 kommenttia

Kenelle kriteereistä voi valittaa, jos niitä ei noudateta? Tällainenhan normien lätsähtäminen kävi syrjintävapaan vyöhykkeen kanssa kun siihen ilmoittautui esimerkiksi SPR.

Venäläisten on hyvä tietää, että Suomi on osa Venäjää ja täällä vot bumaga i bumaga tam praktika i praktika, lait ovat yhtäällä ja käytännöt jotain ihan muuta.

Kovin suurta rynnistystä ei ole varmasti odotettavissa, milloin on vaarana se että rimaa pidetään tosi alhaalla.
Jos joku ei täytä itselleen myönnetyn luokituksen kriteerejä, siitä voi luonnollisesti huomauttaa ensisijaisesti kyseiselle taholle itselleen. Jos tämä ei johda reagointiin asian korjaamiseksi, kannattaa tehdä perusteltu ja asiallinen valitus luokituksen myöntäjälle.

Venäläisten on muuten hyvä tietää, että Suomi ei ole osa Venäjää, tosin heistä suurin osa sen jo tietääkin. Epäselvemmäksi monille on kuitenkin jäänyt se, ovatko esimerkiksi Baltian maat, Ukraina yms. vielä osa Venäjää, vai ovatko ne vain väliaikaisesti joutuneet eroon äidistään. Tätä valotti esimerkiksi Hesarin tämänviikkoinen juttu nykyisestä historian opetuksesta Venäjän kouluissa ja eilinen TV-ohjelma Venäjän Eurooppaan toimittamaan kaasuun liittyvästä ongelmavyyhdestä.

Tämä Poriksen esille tuoma aihe kuuluisi aivan erilliseen viestiketjuun. Toisaalta ihmetyttää, miksi kukaan suomalainen yrittäjä ei ole vielä keksinyt hyödyntää Pietarin ja Venäjän gaypopulaation ostovoimaa järjestämällä heille matkoja Helsinkiin, tietysti oman ohjelman kera jossain sopivassa illanviettopaikassa.