Neiti Hitler ja hänen hovinsa

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006

Pastori Scott Lively on kirjoittanut kirjan Pink Swastika eli vaalenapunainen hakaristi. Kirjassa pastori todistelee, että natsit olivat homoja ja natsismi on vahvasti yhteydessä homoihin. Nyt Scott Lively oli tv-showssa, ja kertoi, miten Hitler tapasi yhteistyökumppaninsa homobaareissa. Homoja olivat mm. autonkuljettajat ja turvamiehet.

Natsihomot halusivat peitellä homouttaan ja aloittivat puhdistusoperaatiot, joissa vangittiin ja tapettiin tuhansia homoja. Scott Lively, Defend The Family -järjestön puheenjohtaja, oli John Stewartin haastateltavana tv-showssa Amerikassa. Puhuttiin siitä, pitäisikö USAn armeijan poistaa säännöt, joilla homosotilaita erotetaan armeijasta. Pastori Scott Livelyn mukaan homot ovat erityisen raakoja sotilaina.

Samassa lähetyksessä historioitsija Dagmar Herzog kumosi pastorin puheita. Adolf Hitlerin seksuaalisesta suuntautumisesta ei ole mitään todisteita. Juontaja totesi, että yleensä vihataan eniten sitä, mitä itse ollaan. Se sai Scott Livelyn mykistymään muutamaksi sekunniksi. "I am not gay". Pastori myönsi, että on vaikea saada totuutta julki, kun suurin osa ihmisistä ei usko totuutta.

Ja Suomikin oli haastattelussa esillä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Katso video

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!