Konservatiivisenaattori kärähti homoseksistä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 46

Konservatiivinen senaattori Larry Craig jäi kiinni Minneapolisin lentokentän miesten vessassa 11. kesäkuuta. Hänet pidätti siviiliasuinen poliisimies. Sopimaton käyttäytyminen johti sakkoihin: 775 dollaria.

Poliitikko on 62-vuotias, naimisissa. ja hän on ollut jo neljännesvuosisadan kongressissa Idahon osavaltiosta. Kolme kautta on oltu senaatissa ja ensi vuonna uudet vaalit. Kongressissa hän on aina ollut homoliittoja vastaan ja hän on vastustanut erityistä suojaa rikosten homo- ja lesbouhreille. Jo 80-luvulla huhuttiin hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan. Viime vuonna lokakuussa asia nousi taas esiin eräässä blogissa.

http://derstandard.at/?url=/?id=3012928

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

46 kommenttia

Kuinkahan mones tämäkin taas oli?

Taitaa tosiaan olla niin, että homojen pahimpia vihollisia ovat itsensä kieltävät, neuroottiset kaappihomot. Lukuun ottamatta tietenkin ns. "eheytyneitä", itsensä kieltäviä, neuroottisia "entisiä" kaappihomoja.
Näistä kaappihomojen paljastumisista on alkanut USA:ssa tulla lähes epidemia. ;-)

Kongressiedustaja lähenteli sähköpostitse lähettipoikia, megakirkon megapappi ja Bushin kaveri paljastui kaappitapaukseksi miesprostituoidun tehtyä paljastuksen. Pian toinenkin saman kirkon pappi paljastui kaappihomoksi. Pippeliään äskettäin poliiseille esitelleitä poliitikkoja on ainakin kaksi tapausta. Nyt odotan vielä jotakin sellaista kuin vaikkapa Fort Lauderdalen pormestari Jim Nauglen automaattivessapuuhastelujen takaa paljastuisi henkilökohtaisempaa mielenkiintoa homomiesten käyttäytymistä kohtaan. Tähän mennessä siitä ei ole mitään merkkiä, mutta tasapainoisen itsetunnon omaava heteromies ei mielestäni puuhastelisi tuollaisten aiheiden parissa.