Kristillinen aktivisti varoittaa natsihomoista

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 4

Uskonnollinen aktivisti Englannissa varoittaa, että homot ovat valkoisia ja hyvin alttiita uusnatsiajatuksille. Stephen Green on "Christian Voice"-ryhmän johtaja, ja hän on aikaisemminkin herättänyt omalla tavallaan huomiota. Poliisi puuttui viime vuonna hänen toimintaansa, kun hän Pride-tapahtuman aikana levitti homovastaisia lentolehtisiä. Oikeus totesi, että lehtisten jakaminen kuuluu mielipiteenvapauden piiriin.

Nyt Green varoittaa: Homot ovat valkoisia ja heitä viehättävät nationalistiset liikkeet. Kansallissosialismikin alkoi aikoinaan müncheniläisestä homobaarista.

Queer.de

Lukijoiden kommentteja: Mistä lähtien Hofbräuhaus (olutkellari Münchenissä, natsien lempipaikka) on ollut homobaari, kysyy epätietoinen lukija. Toinen kirjoittaja sanoo, että homoja ovat viehättäneet neonatsistiset ajattelutavat, mutta nyt siitä varoittaa ihminen, joka ei ole yhtään parempi.Kolmas kirjoittaja muistuttaa, että natsit tappoivat tuhansia homoja. Vielä yksi kirjoittaja myöntää, että homojen keskuudessa Saksassa on aika paljon neonatsistisia ajatuksia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

4 kommenttia

Jaa. Ihan hauskaa sinänsä.
Tuosta jutusta tuli sellainen olo että kaikki homot(ilmeisesti pelkät miehet?) ovat kaikki nationalistisia lampaita..
Olen kyllä matkaillessani jutellut parin homonatsin(en siis natsihomon) kanssa. Suurin osa tapaamistani uus-natseista on kuitenkin
olleet pesunkestäviä junttiheteroita...
Tietty uus-natsiliikkeessä on oma "homo-alajaostonsa" mutta taitaa aika vähän olla kuitenkin kun suurin osa näistä harhautuneista skineistä on erittäin homovastaisia....

Rasisteja ja seksistejä kyllä homojen joukosta(herkkänahkaisen kansalaisaktiivin subjektiivinen näkökulma) löytyy roppakaupalla.
Tosin ei varmaan yhtään sen enempää kuin muistakaan ihmisryhmistä.
Olen tosin aina ENEMMÄN yllättynyt kun joku homo/lesbo/bi/jne. tuttavistani osoittaa noita halveksuttavia piirteitä...
Luulisi jos on itse joutunut syrjityksi niin olisi hieman "herkempi" näille jutuille.
Niinhän minustakin tuli uus-hippi :P
*Hih* Minä olen valkoinen homo, jota viehättää nationalismi. Olen siis ilmeisestikin homonatsi. Vaiko natsihomo? :P