Venäläisen poliitikon pakko-outtaus

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 8

Moskovalainen homoaktivisti Nikolaj Aleksejev paljasti viikko sitten radio-ohjelmassa Duuman jäsenen ja tunnetun homovastustajan Aleksander Chuevan oman homoseksuaalisuuden. He olivat ohjelmassa keskustelemassa homoista. Aleksejev sanoi, että 90-luvulla tiedettiin yleisesti Chuevan homoseksuaalisuus. Chuev uhkasi oikeustoimilla.

Nyt Chuev on käynyt prokuraattorin toimistossa selvittelemässä oikeustoimien mahdollisuutta. Homoaktivistit sanovat ,että heillä on tarpeeksi todisteita. Jos prokuraattorin toimisto nostaa oikeusjutun, homoaktivistit aikovat vaatia Chuevalle lääketieteellistä anaalitutkintaa todistusaineiston saamiseksi. Homoaktivistit varoittavat, että tällainen oikeudenkäynti yleensä tuhoaa poliittisen uran.

Homoaktivistit päättivät turvautua pakkopaljastamiseen, koska Chuev toimii aktiivsesti homoja vastaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

8 kommenttia

"Homoaktivistit päättivät turvautua pakkopaljastamiseen, koska Chuev toimii aktiivsesti homoja vastaan."

Minä olen käyttänyt siouxien taktiikkaa itse eli ensin vihollista kosketetaan, sitten vasta tapetaan.
Tshujevia olisi pitänyt varoittaa ensin yksityisesti todistusaineiston olemassaolosta ja antaa hänelle mahdollisuus perääntyä kasvojaan menettämättä.
Pora-liike kirjoitti: "Tshujevia olisi pitänyt varoittaa ensin yksityisesti todistusaineiston olemassaolosta ja antaa hänelle mahdollisuus perääntyä kasvojaan menettämättä."

Ehkä tässä oli nyt tarkoituksena nimenomaan se, että tehdään koko hommasta iso juttu. Silloin saadaan ihmiset huomaamaan, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Tämähän on oikein "klassinen" tapaus oman homoseksuaalisuuden peittämisestä. Esitetään oikein kunnon homofoobikkoa, jotta kukaan ei epäilisi ko. henkilön seksuaalista suuntaumusta. Aika paljon taitaa tätäkin tapahtua esimerkiksi USAn kristillisen äärioikeiston piirissä.