Emerituspastori tuomitsee Setan opit

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 64

Emerituspastori Ulf Emeleus reagoi Hufvudstadsbladetissa viime torstaina ilmestyneeseen juttuun ,jossa homofobiaa pidetään syrjintänä ja jossa vaadittiin, että koulujen pitää pyytää Setalta infoa seksuaalisuuden eri muodoista. Emerituspastori kertoo olleensa sellaisessa valistustilaisuudessa kuuntelemassa eikä hän ole koskaan ennen nähnyt sellaista "ulosteromantiikkaa" (avföringsromantik). Hän ja monet muut eivät siedä Setaa, koska se ei täsmää kristityn ihmiskäsityksen kanssa. Mies on mies ja nainen on nainen, ja heidät on luotu täydentämään toisiaan. Ja seksuaalisuus on luotu iloksi ja jälkikasvun tuottamiseksi. Se on luotu iloksi avioliitossa - ei muualla.

Emerituspastori muistuttaa taas, että Jumalan sana tuomitsee homouden ja se pätee nyt niin kuin ennenkin. Jumala on kieltänyt varastamisen, väärän todistuksen antamisen, yms. rikokset. Ja Jumala on kieltänyt homouden. Ihmisarvo ja ihmisoikeudet tulevat siitä, että ihminen luotiin Jumalan kuvaksi. Myös eläimiin sekaantumisen jumala on kieltänyt ja se on tuomittavaa. Jumala haluaa että muistamme, mikä on pyhää ja epäpyhää, mutta meidän on myös muistettava, mikä on puhdasta ja epäpuhdasta.

Fobia on pelkoa tai kauhua jotain kohtaan. Kristitty ei pelkää seksuaalista poikkeavuutta, vaan halutaan tietoisesti olla antamatta siunausta sellaiselle kansanosalle, henkilölle tai perheelle, joka toimii Setan mallien mukaan. Jumalanpelko on tämän vieroksunnan syynä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Eräs ruotsalainen sanoi, että homous on muotiasia ja monet menevät mukaan uteliaisuudesta. Mutta entäs sitten kun muoti muuttuu?

Tällainen oli emerituspastori Ulf Emeleuksen (vapaasti käännetty) näkemys homoista HBL:ssä.

64 kommenttia

No. Onneksi emerituspastoristakin ennen pitkää aika jättää ja hän pääsee sitten jakelemaan tuomioitaan pilven reunalta. Kuulostaa onneksi jo Suomen oloissa tosi vanhoilliselta.

Ja "ulosteromantiikka" on kyllä ihan erinomainen ilmaisu. Eipä juuri taas röyhkeämmin olisi voinut sanoa.
Tyst ny pojat, tulkaa, mennään ulkosaaristoon brunssille.

Itselleensä siinä Emerituspastori kuoppaa kaivaa, itselleen ja kaltaisilleen kiihkouskovaisille. Mennee tässä maassa loppukin (vähäinen) kunnioitus heitä kohtaan eikä ainakaan tuolle kirkon jäsenmäärän laskusuhdanteelle positiivista käännettä tulle. Oikein hyvä että HBL on tällaisen artikkelin julkaissut, valitettavasti oma Ruåtsini ei enää ole tarpeeksi hyvä artikkelin lukemiseen.

Joten antaa Pastorin soittaa suutaan, käännetään me homot toinenkin poski. ;)