Ville Ylikahri Kimmoliisassa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 5

Torstaina klo 18 Lähiradiossa Kimmoliisa-radio-ohjelmassa 100,3 MHz on vieraana Ville Ylikahri. Hän on tämän vuoden Helsngin Vihreiden puheenjohtajana. Vuosi on tärkeä, koska ollaan matkalla kohti kunnallisvaaleja.
Onko kunnallispolitiikassa nykyään mitään erityisesti gay-väkeä kiinnostavia aiheita? Vai olemmeko vain joukon jatkeena liikennesaasteissa, vanhojen hoidossa ja koulumaailman resurssikysymyksissä?

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

5 kommenttia

Vihreiden Helsinkin puheenjohtaja on Kimmoliisan haastattelussa klo 18. Haluaisin esittää Ville Ylikahrille yleisökysymyksiä.

1. Onko vihreät nuorten naisten puolue?
2. Puuhaillaanko ainoastaan sateenkkaariperheiden, adoption ja keinohedelmöityksen parissa ja kaikki muut homot ja lesbot unohdetaan?
3. Hyssytelläänkö EU:ssa maahanmuuttaja-ongelmissa? Esim. Oras Tynkkynen kertoi netti-päiväkirjassaan, että Saksassa ollaan huolestuneita "satunnaisesta" väkivallasta. Paikalliset pelkäävät väkivaltaa, ja useimmin se tulee maahanmuuttajanuorten suunnalta.
4. Montako kertaa vuodessa lennät tai kuljet laivalla eli paljonko tuotat hiilidioksidia.
5. Pitäisikä homojen ja lesbojen olla iloisia vai surullisia kun ilmasto lämpenee? Onhan kiva, kun kesällä Pihlajasaaressa on aina lämmintä ja talvellakaan ei tarvitse käyttää raappahousuja. kun palailee yökerhosta. Ja monellakaan homolla ja lesbolla ei ole lapsosia, jotka joutuisivat kärsimään tulevaisuuden kuumuudesta.
Voisiko ajatella, että ennen Kimmoliisan lähetystä ajaisitte 10-15 minuutin ajan sinne radioaallolle 100,3 MHz jotain ääntä, vaikka kaupungin hälinää (ikkuna auki, jos se on ikkunallinen tila). Löytyisi paremmin tuo megahertsi. Kaupungin hälystä ei tarvitse maksaa teosto- eikä gramex-maksuja! Maailmalla on radioasemilla omat asematunnukset, joita ajetaan taukokohtiin (vrt. Ylen väliaikamerkki ja sota-aikana Säkkijärven polkka).

(Kölnin Center-tv lähettää taukoaikoina kuvaa raitiovaunulinjoilta. Kamera on kuskin pään yläpuolella.)