Kölnin jätti-pride netissä

  • Uutinen
  • Pride
  • vaeltaja2006
  • 3

Tänään sunnuntaina, 8. heinäkuuta suora tv-lähetys Kölnistä alkaa klo 11.30 Suomen aikaa ja kestää 4 tuntia. Tv-lähetyksessä esitellään laajasti homo-alakulttuuria. Lähetyksen Internet-osoite on:
http://www.tv1.de/cms/_vm300/rebroadcast/tv/azmedia_tv1.asx?referer=

Nyt aamupäivällä ja iltapäivän taukokohdissa tv-lähetyksessä ajellaan raitiovaunulla pitkin kaupunkia. Raitiovaunureitit alusta loppuun.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

Myös Kölnissä toisinajattelevien oma PrideEilen järjestettiin Kölnissä ”varjo-CSD” (pride), jossa oli mukana vasemmistoa ja vaihtoehto-homoja/lesboja.

Vaihtoehtoihmiset kritisoivat virallisen CSD:n rasistisia kannanottoja. Virallisen CSD:n tunnuksena on kuva, jossa kuvataan nousu apinasta itsetietoiseksi homoksi. Puolan pääministeri on apina-asteella. Vaihtoehtoihmiset eivät niele tällaista logoa, vaan haluavat korostaa CSD:n emansipatorista asetelmaa (emansipat…=vapauttaa).

He eivät hyväksy esim. poliiseja omaan demoonsa. Poliisit päivittäin retuuttavat kovakouraisesti pakolaisia ja sitten CSD:ssä kuulutaan homo/lesboyhteisöön. Vaihtoehtoparaatissa ei käsitellä pelkästään homo/lesboasioita, vaan myös kirkon moraalikäsityksiä ja länsimaiden turvallisuushysteriaa. Ertyisesti Kölnin kardinaali Joachim Meisner on heille ”vihaa saarnaava hengenmies”. Meisner on esim. vuonna 2003 puhunut Budapestissa homoista ja lesboista. Hänen mukaansa homot, vuoden 1968 kapinalliset, kehitysuskovaiset, huumeidenkäyttäjät ja terroristit ovat myrkkyä ja kuoleman lähettiläitä arvomaailmallemme ja eurooppalaisen ihmisen pitäisi jotenkin päästä heistä eroon.
Tv-kuva tökkii pahasti. Kun aamulla katsoin kanavaa, se näkyui hyvin. Samoin viime vuonna se näkyi ilman häiriöitä. Nyt on ilmeisesti kova ruuhka, kun tieto televisioinnista on levinnyt ympäri maailmaa.