Hercules ja Baarikärpänen toivat myyntiin molempiin sisäänpääsyn mahdollistavan rannekkeen

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
Herculeksen ja Baarikärpäsen sisäänkäynnit sijaitsevat Citycenterin eli Makkaratalon Keskuskadun ja Kaivokadun kulmassa.

Hercules ja Baarikärpänen ovat tuoneet myyntiin molempiin yökerhoihin sisäänpääsyn mahdollistavan rannekkeen. Ravintolat ovat toimineet syksystä 2021 lähtien Helsingin keskustassa Makkaratalossa vierekkäisissä liiketiloissa ja myös jakavat osan toiminnoista.

Rannekkeesta kerrotaan Baarikärpäsen verkkosivujen tapahtumaosiossa: 

- Harmi kun Hercules on ihan naapurissa, muttei muka pääse sinne pyörähtämään samalla bilereissulla? Hei ei hätää, toiveenne on kuultu ja väsättiin Herculeksen kanssa yhteisranneke, jolla pääset molempiin clubeihin illan aikana! 

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Uuden 15 euron arvoisen TuplaHupi-rannekkeen kerrotana olevan myynnissä vain viikonloppuisin, sillä arkena sisäänpääsy on ilmainen. 

TuplaHupi-ranneke on esillä myös Baarikärpäsen Facebook-sivulle perjantaina ladatulla videolla, mutta Herculeksen verkkosivuilta tietoa uudesta rannekkeesta ei löydy.

Makkaratalo sijaitsee Helsingin rautatieasemaa vastapäätä.

Kun ravintolat syksyllä 2021 aloittivat nykyisessä sijainnissaan, valiteltiin sekavuutta sisäänpääsyssä ja myös käymälöiden suhteen. Samoin kerrottiin asiattomasta huutelusta Baarikärpäsen asiakkaiden taholta.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!