Hercules gay yökerho avautuu Makkaratalossa Baarikärpäsen kera syksyllä 2021

PÄIVITYS: Hercules Gay Nightclub tiedottaa facebook-sivuillaan että se avaa uudessa paikassa, Helsingin "Makkaratalon" 3. kerroksessa 29.-30.10.2021 klo 21
alkaen (eikä aiemmin ilmoittamansa klo 16 alkaen!).
Ks. tarkemmat tiedot alempaa tämän keskustelun viesteistä.

Hercules tiedottaa fb-sivullaan tänään 26.8.2021
https://www.facebook.com/herccu/posts/4845532062127130

"HERCULES GAY NIGHTCLUB AVAUTUU HELSINGIN KESKUSTASSA MAKKARATALOSSA SYKSYLLÄ!

Legendaarisen Hercules Gay Nightclub:n tarina jatkuu Helsingin aivan ytimessä, Helsingin Rautatieasemaa vastapäätä. Toivomuksia on kuultu ja muutamme aivan Helsingin ydinkeskustaan loistavien kulkuyhteyksien äärelle.

Vuodesta 2000 toiminut Hercules avaa jälleen ovensa uudessa osoitteessa - Helsingin keskeisimmällä paikalla: (Kauppakeskus Citycenter) Kaivokatu 8

Herculeksen kolmas tuleminen on samalla valtava ja uhkarohkea panostus seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyväksi näinä epävarmoina aikoina.

Entiseen Skohanin tiloihin muuttaa samalla myös Baarikärpänen, rakas naapurimme Pohjoiselta Rautatiekadulta. Koska molemmille tuli lähtö samaan aikaan KY-talon mennessä remonttiin, näimme tilaisuuden yhdistää voimamme Helsingin keskeisimmän yökerhokonseptin muodostamisessa. Tulemme jakamaan aulatilan, WC:t ja myös yhteisen narikan heidän kanssaan.

Ravintolakokonaisuus tulee jakautumaan kolmeen eri osioon Herculekseen, BK:n Karaokeen ja BK:n Klubiin. Sisään kolmanteen kerrokseen tullaan useammalla hissillä Makkaratalon Ateneumin puoleisesta kulmasta.

Näillä näkymin avaamme lokakuussa, koska vielä on ravintoloissa toiminnan mahdottomaksi tekevät rajoitukset ja myöskin kauppakeskus tekee remonttia.

Terassillemme tulee rakennustelineet ikkunoiden ym. vaihtoa varten ja sen pitäisi olla valmis syyskuun aikana. Kyllä, Herculekseen tulee myös iso terassi! Näkymät ovat suoraan Helsingin kauniin rautatieaseman pääsisäänkäynnin suuntaan.

Tulemme panostamaan kaikkemme, jotta meillä olisi turvallista olla. Asioita tutkittuamme olemme tilanneet Far-UVC 222 nm lamppuja. Näistä viruksille kuolemansäteistä ja ihmiselle harmittomista lampuista kerromme pian lisää. Muut turvalliset laitteet eivät toimi yhtä tehokkaasti, koska edellyttävät ilman kiertävän niiden kautta. Uutta tekniikkaa edustava erittäin lyhytaaltoinen 222 nm ultraviolettivalo ei tunkeudu ihon pinnan, eikä sarveiskalvon läpi, mutta riittää tappamaan virukset heti, kun valonsäteet niihin osuu. Emme kuitenkaan suosittele niiden tuijottamista suoraan ihan varmuuden vuoksi.

Nähdään pian, seuraa ilmoitteluamme!

FB Hercules
IG @herculeshelsinki
#herculeshelsinki
"
Kuulemma uuden Hercules III -yökerhomestan valmiiksipano on edennyt viimeistä viikkoa vaille valmisasteelle. Myös jo Far-UVC 222 nm korona- ja influenssa-virusten torjuntalamppuja myöten.

Joten saattaisi hlbtiq-kansa ystävineen päästä jo "Halloween-viikonloppuna", kuun vikana viikonloppuna TAI sitten piakkoin marraskuun alussa taas yökerhoilemaan Herccuun, Makkaratalolle, ex-Skohan-yökerhon tiloihin, Helsingin päärautatieasemaa vastapäätä.

Tai siis ne kimppakiva-vastuulliset, joilla on koronatodistus OmaKannasta koronapassiksi (vähintään 2 rokotuksesta, tai koronan testatusta sairastamisesta tänä vuonna tai lähiajalta negatiivisesta koronatestistä) joko ladattuna puhelimeensa tai tulostettuna paperille, yökerhoon sisäänpääsyä varten.
https://www.kanta.fi/koronapassi

Seuraillaan lähiviikkoina mahdollista ilmoitustaan Herccu III :n starttaamisesta . . .
https://www.facebook.com/herccu/
Tuolla piakkoin avattavassa Hercules III :n paikassahan toimi sitä ennen Skohan-yökerho, jossa asiakaskunta edusti tosi mukavasti pääkaupunkilaisuuttamme ja paikka oli ainakin osan hlbtiq-väestäkin suosiossa. Siellä järjestettiin myös syyskuulla 2020 Helsinki Priden naistenbileet, joista Skohanin fb-kuvissa ainakin satakunta kuvaa myös

https://www.facebook.com/pg/skohanhelsinki/photos/?ref=page_internal

Nyt tulevasta Hercules III :sta tihkuneista kuvista näyttäisi että että siellä hyödynnetään sisustuskalustuksessa ainakin osaa Skohanin sisustuksista.
Eli pojot kierrätys-uusiokäyttö-ajanhermolla olosta.

Kimppaanhan tuonne ex-Skohanin isoihin tiloihin Herculeksen kanssa tulee, myöskin KY-talolla aiemmin toiminut Baarikärpänen, jossa on järjestetty mm. lattarimusa-tanssi-iltoja yms. teemailtoja, sekä karaokea, joka tuonne uuteen paikkaankin tulee heille myös.

Baarikärpänen näyttääkin mainostavan uuden paikkansa avajaisia ensi viikonlopuksi, Halloweeniin 29.-31. lokakuuta. https://www.facebook.com/Baarikarpanen
Narikkahan ja wc-tilat noilla Herculeksella ja Baarikärpäsellä ovat yhteiset, joten ehkei Hercules avaudu vielä tuona samana, ensi viikonloppuna.
Sillä, oi mikä ryysis tuolla hisseissä, narikassa tulisikaan olemaan ja jonoa ulkosalla, jos kahden mestan avajaiset samoihin aikoihin. Ehkä Hercules pitää avajaiset vasta marraskuulla ja ajavais-asiakas-ruuhkan välttämiseksi viikolla, eikä viikonloppuna.
(Noin saattoi olla silloin KY-talon 490-asiakaspaikan Hercun avajaisissakin ja uudessa on liki saman verran asiakaspaikkoja ilmeisesti).
"Hercules Gay Nightclub avaa ovensa uudella paikalla Helsingin keskustassa Makkaratalossa 3. kerroksessa. Keskuskatu 8 (Helsingin päärautatieasemaa vastapäätä).
Ensimmäiset bileet on luvassa pe-la 29-30.10.2021

Onko suunnitelmissa halloween-bileet vai siirrytkö kanssamme talviaikaan varhain sunnuntaina?

Hercules on avoinna klo 21-05 (muutos aiemmin ilmoittamaansa klo 16-05)
(alkoholin myynti päättyy klo 4.00).
MUUTOKSET MAHDOLLISIA!
Liput avajaisviikonloppuna pe-la 9€ + narikka

Sisäänkäynti klo 21 alkaen Keskuskadun puolelta, katutasosta ja hisseillä 3. krs.

Lipunmyynti esitysiltoina ja viikonloppuisin.

Ilmoitamme lisää käytännön järjestelyistä lähemmin.
Avajaisviikonloppu voi olla ruuhkainen (myös koska saman toimitilan toisessa puoliskossa avaa samana viikonloppuna Baarikärpänen; yhteinen narikka ja wc-tilat), tule ajoissa paikalle ja varaa aikaa & hermoja - ensimmäinen viikonloppu on aina ensimmäinen!

Yökerhossa on ulkoterassi, joka avautuu suoraan rautatieaseman pääoville päin.

Hercules
Keskuskatu 8
00100 Helsinki
herculesgayclub@gmail.com
FB, IG, Twitter / Hercules Helsinki
#herculeshelsinki "

Lähde: https://www.facebook.com/events/177772961187068/

Varsinaiset avajaisjuhlat sitten hieman myöhemmin, 11. marraskuuta 2021:

"Hercules juhlistaa kahtena päivänä uuden yökerhon avautumista to-pe 11-12.11. klo 16-21.
Kutsumme paikalle ystävät ja tutut vuosien varrelta, nähdäänkö?
Käytämme koronapassia.
Bileet jatkuu aamuun saakka!
Tarjoilua!"

Lähde: https://www.facebook.com/events/1226050327875012/
  • 5 / 6
  • human
  • 26.10.2021 10:33
Koska tuo uusi paikkansa on noin keskeinen, järkätään siellä varmasti tulevaisuudessa monenmoisia tanssipartyjä, kukaties myös vaikkapa
SeniOri&Tamma-oletettujen Discojakin : )
  • 6 / 6
  • Tommi A
  • 3.11.2021 10:46
Vaikken Helsingin homobaareissa olekaan paljoa viimeiseen kymmeneen vuoteen viihtynyt, vain kerran kävin edellisessä Kampin Herculeksessa, tämä uusi Baarikärpäsen yhteydessä oleva oli iso pettymys. Ankeaa, muovista ja kalseaa, Ruotsin laivan huonolaatuista discotilaa muistuttava epäviihtyisä paikka jossa ei ole muuta hyvää kuin terassi. Yhteinen unisex vessa kännisten keravalaisten baarikärpäsasiakkaiden kanssa ei myöskään ollut plussaa. Ei tarvitse mennä uudelleen.