Hercules gay yökerho avautuu Makkaratalossa Baarikärpäsen kera syksyllä 2021

  • 1 / 1
  • human
  • 26.8.2021 22:07
Hercules tiedottaa fb-sivullaan tänään 26.8.2021
https://www.facebook.com/herccu/posts/4845532062127130

"HERCULES GAY NIGHTCLUB AVAUTUU HELSINGIN KESKUSTASSA MAKKARATALOSSA SYKSYLLÄ!

Legendaarisen Hercules Gay Nightclub:n tarina jatkuu Helsingin aivan ytimessä, Helsingin Rautatieasemaa vastapäätä. Toivomuksia on kuultu ja muutamme aivan Helsingin ydinkeskustaan loistavien kulkuyhteyksien äärelle.

Vuodesta 2000 toiminut Hercules avaa jälleen ovensa uudessa osoitteessa - Helsingin keskeisimmällä paikalla: (Kauppakeskus Citycenter) Kaivokatu 8

Herculeksen kolmas tuleminen on samalla valtava ja uhkarohkea panostus seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyväksi näinä epävarmoina aikoina.

Entiseen Skohanin tiloihin muuttaa samalla myös Baarikärpänen, rakas naapurimme Pohjoiselta Rautatiekadulta. Koska molemmille tuli lähtö samaan aikaan KY-talon mennessä remonttiin, näimme tilaisuuden yhdistää voimamme Helsingin keskeisimmän yökerhokonseptin muodostamisessa. Tulemme jakamaan aulatilan, WC:t ja myös yhteisen narikan heidän kanssaan.

Ravintolakokonaisuus tulee jakautumaan kolmeen eri osioon Herculekseen, BK:n Karaokeen ja BK:n Klubiin. Sisään kolmanteen kerrokseen tullaan useammalla hissillä Makkaratalon Ateneumin puoleisesta kulmasta.

Näillä näkymin avaamme lokakuussa, koska vielä on ravintoloissa toiminnan mahdottomaksi tekevät rajoitukset ja myöskin kauppakeskus tekee remonttia.

Terassillemme tulee rakennustelineet ikkunoiden ym. vaihtoa varten ja sen pitäisi olla valmis syyskuun aikana. Kyllä, Herculekseen tulee myös iso terassi! Näkymät ovat suoraan Helsingin kauniin rautatieaseman pääsisäänkäynnin suuntaan.

Tulemme panostamaan kaikkemme, jotta meillä olisi turvallista olla. Asioita tutkittuamme olemme tilanneet Far-UVC 222 nm lamppuja. Näistä viruksille kuolemansäteistä ja ihmiselle harmittomista lampuista kerromme pian lisää. Muut turvalliset laitteet eivät toimi yhtä tehokkaasti, koska edellyttävät ilman kiertävän niiden kautta. Uutta tekniikkaa edustava erittäin lyhytaaltoinen 222 nm ultraviolettivalo ei tunkeudu ihon pinnan, eikä sarveiskalvon läpi, mutta riittää tappamaan virukset heti, kun valonsäteet niihin osuu. Emme kuitenkaan suosittele niiden tuijottamista suoraan ihan varmuuden vuoksi.

Nähdään pian, seuraa ilmoitteluamme!

FB Hercules
IG @herculeshelsinki
#herculeshelsinki
"