Venäjän ns. homopropagandalain isä juontaa homoteemaista tositelevisio-ohjelmaa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 4

Venäjän ns. homopropagandalain isänä tunnettu poliitikko Vitali Milonov on toisena juontajana tositelevisio-ohjelmassa, jossa heteromiesten on tunnistettava homomies.

Aiheesta kertovat esimerkiksi PinkNews ja Iltalehti.

Homon tunnistamiseen keskittyvän Я не гей (En ole homo) -ohjelmakonseptin takana on bloggari Amiran Sardarov, jonka YouTube-kanavalla ohjelman ensimmäinen jakso julkaistiin maanantaina. Siinä seitsemän heteromiestä ja yksi homomies asettuvat maalaistaloon. Miehet saavat erilaisia tehtäviä ja haasteita, joissa nämä todistavat heteroseksuaalisuuttaan.

Joka jakson lopussa se miehistä joutuu poistumaan talosta, joka useimpien mielestä on homo. Mikäli homomies onnistuu pysyttelemään talossa loppuun asti, saa tämä runsaan 20 000 euron suuruisen rahapotin. Muussa tapauksessa heteromiehet jakavat voittopotin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vitali Milonov kuuluu presidentti Vladimir Putinia tukevaan Yhtenäinen Venäjä -valtapuolueeseen. Milonov nousi duumaan syksyllä 2016. Sitä aiemmin hän vaikutti paikallispoliitikkona Pietarissa, mutta oli jo tuolloin esillä valtakunnallisesti. 

Milonovin mielestä hlbti-vähemmistöjen myönteinen esilläolo on torjuttava asia, sillä sellainen edistää hänen mukaansa "vääristyneitä arvoja". Käytännössä perhe- ja suhde-elämän kohdalla tällaista on muu kuin ns. perinteinen ydinperhemalli. Pietarin maaliskuussa 2012 voimaan astuneen "homopropagandan" kieltävän lain näkyvänä taustavaikuttajana oli juuri Vitali Milonov. Vastaava laki tuli voimaan koko Venäjän valtakunnassa kesällä 2013.

4 kommenttia

Eikö tuollaiselle ohjelmalle sopisi paremmin nimi Tunnista idiootit? Tietysti juontajat ovat ihan kymppinä sitä, mutta varmasti lähes kaikki muutkin!
Taas kerran pistää miettimään, että mikä ihme ja kumma jaksaa noita tyyppejä homoudessa kiinnostaa noinkin paljon. Eikö jossain vaiheessa tule kyllästyminen saman aiheen jankkaamiseen. Näyttää siltä, että oma sisäinen kiinnostus aiheeseen heillä on palava.