Venäjän ns. homopropagandalain isä juontaa homoteemaista tositelevisio-ohjelmaa (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • oscari
  • oscari
  • 1.5.2022 17:25
Eikö tuollaiselle ohjelmalle sopisi paremmin nimi Tunnista idiootit? Tietysti juontajat ovat ihan kymppinä sitä, mutta varmasti lähes kaikki muutkin!
  • 2 / 4
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 2.5.2022 11:01
Taas kerran pistää miettimään, että mikä ihme ja kumma jaksaa noita tyyppejä homoudessa kiinnostaa noinkin paljon. Eikö jossain vaiheessa tule kyllästyminen saman aiheen jankkaamiseen. Näyttää siltä, että oma sisäinen kiinnostus aiheeseen heillä on palava.
Ukrainan sota on paljastanut millainen valtio Venäjän federaatio on ja siksi sieltä pakenevan pitäisi voida saada helpommin turvapaikka Suomesta varsinkin sateenkaariväen . Tämä on ainoa johtopäätös tästä uutisesta. Kaikki siinä valtiossa perustuu valheelle, mikä on itseasiassa pelottavaa. Eurooppa on maailman demokraattisin alue. Muualla maailmassa rehottavat ennenkaikkea korruptio, rikollisuus, oikeuslaitosten halveksiminen , murhat jne jne eli yksilön oikeudet vähäiset ja tämä on ongelma: rikollisia ei tuomita. Korruptio aiheuttaa köyhtymistä. Nyt Venäjän masinoima sota aiheuttaa nälkää maailman köyhimpiin maihin.
Venäjän vanhat neuvostoaikaiset pahat, kolhot ukot aiheuttavat tällaista ennenkuin menevät lankkuihin, että tätä on vaikea käsittää: ilkeyksissään ja ahneuksissaan tekivät tällaista perkeleellistä touhua! Syvintä pahuutta! Sitten he ovat huom.ensimmäisinä menossa taivaaseen. Eikö ole kammottavaa! Nyt ne yrittävät kätkeä maailmalta julmuuksiaan hautaamalla ruumiita pikavauhtia valtaamillaan alueilla, sitä samaa, mitä natsit tekivät aikoinaan….! Kyllä ihmisiä huolestutti Ranskan presidentinvaalit, että miten siinä käy, jos se olisi mennyt äärioikeistolaiselle, kun Ranska on ydinasevaltio. Tästä tulemmekin ongelmaan nimeltä Perussuomalaiset. Siinä nähdään nyt, miten umpitolloja ja umpisokeita moni suomalainen on omine vääristyneine arvoineen, kun tätä puoluetta kannattavat: valheideologia! Euroopan Unionia tulisi entisestään arvostaa. Putin on yrittänyt kaikin voimin hajottaa Eurooppaa ja lopulta keksi tämän sodan. Putinilla on silti vielä liittolaisia…ne pitäisi erottaa unionista sitä hajottamasta.
Helsingin Sanomissa ( https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000008882458.html ) kerrotaan toukokuussa julkaistun finaalilähetyksen ratkaisu: kukaan loppuun asti jäljelle jääneistä osallistuneista ei ollut homo. Sarja oli poistettu kesken kaiken Youtubesta, mutta eräillä muilla alustoilla sarja jatkui loppuunsa.

Helsingin Sanomissa kerrotaan, että duumassa on viime viikolla tehty lakialoite, joka laajentaisi yhdeksän vuotta sitten voimaan astuneen ns. homopropagandalain koskemaan myös aikuisia. Perusteena lasten suojeleminen.