Room Bulevard sulkeutui tiistaina koronatartunnan vuoksi - kehottaa perjantaina asiakkaana olleita seuraamaan oloaan

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 1

Helsingin Bulevardilla toimiva Room Bulevard -baari joutui sulkemaan ovensa koronatartunnan vuoksi tiistaina. Room Bulevardin Facebook-sivulla kerrotaan, että tartunta on todettu perjantaina 26. helmikuuta työssä olleella henkilökunnan edustajalla.

Tiistai-iltana tehdyssä päivityksessä kerrotaan, että tieto tartunnasta tuli tiistaina, ja että ravintola on tästä eteenpäin suljettu. Samalla kehotetaan kaikkia tarkkailemaan oloanne ja hakeutumaan pienestäkin testeihin.

- Kyseessä on vieläkin ärhäkkäämmin tarttuva muunnos ja tämän vuoksi koko henkilökuntamme on asetettu 2 vkon karanteeniin, todetaan ravintolan tekemässä päivityksessä.

Joulukuussa ravintolan Facebook-sivulla kerrottiin, että ravintolaan on hankittu ilmanpuhdistin, jonka tarkoitus on tuottaa "virusvapaata" ilmaa. Sen kerrottiin poistavan ilmasta kaikenkokoiset hiukkaset aina nanohiukkasia myöden sekä tappavan bakteerit ja virukset. Moniin muihinkin baareihin ja yleisötiloihin on hankittu vastaavanlaisia välineitä. Ilmanpuhdistinten hyödystä koronaviruksen leviämisen torjunnassa on kuitenkin esitetty laajasti epäilyjä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Koronaepidemian vuoksi lähiaikoina aiotaan sulkea kokonaan ravintolat ja eräät muutkin palvelut.

Helsingissä toimineet yökerhot DTM ja Hercules ovat sulkeneet ovensa jo aiemmin. DTM joutui lopettamaan toimintansa Mannerheimintien tiloissaan meluongelman vuoksi ja kiinteistö, jossa Hercules Pohjoisella Rautatiekadulla toimi, puolestaan menee remonttiin. Kumpikin aikoo etsiä uudet tilat vasta koronatilanteen rauhoituttua.

1 kommenttia

Nyt viimeistään 8.3. menevät muutkin baarit kiinni.