Dtm jatkaa #DTMtogether-etäklubeja Facebookissa

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren

Helsinkiläinen yökerho DTM kertoo jatkavansa etäklubejaan Facebook-sivullaan.

- Ensimmäinen #DTMtogether -etäklubi Rebels United keräsi viime lauantaina jättiyleisön. Koska suosio oli niin suuri ja palaute on ollut vain sydämellistä, DTM avaa ovensa myös tänä lauantaina. 

- Nyt lauantaina 4.4. it is disco time! Stardust on DTM:n oma diskoklubi.

Järjestyksessään toisessa tapahtumassa ovat DJ:nä Miikka ja Mr.A. kello 21-23. 

Ravintola kertoo ensimmäisen #DTMtogether -virtuaalitapahtuman tavoittaneen 25 611 henkilöä. Rebels United live-streamissa Mr.A:n lisäksi soitti DJ Hilla Liila.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ensimmäinen virtuaalitapahtuma järjestettiin lauantai-iltana 28. maaliskuuta. Ravintolan mukaan Dtm Together -tapahtuma on suunnattu klubin vakioasiakkaille, mutta kaikkien olevan tervetulleita mukaan. 

- DTM on enemmän kuin yökerho, me olemme yhteisö. Olemme paikka, jossa voi tavata ystäviään, löytää uusia ja luoda muistoja. Meillä saa olla sellainen kuin on turvallisessa ympäristössä. Tämä pätee myös lauantain DTM togetheriin, kertoo ravintolapäällikkö Tomi Häkkinen. 

Rebels on DJ Mr.A:n isännöimä kuukausittainen klubi-ilta jossa viimeisen parin vuoden aikana on vieraillut lukuisia kansainvälisiä DJ:tä ja artisteja, mm. Derrick Carter, Virginia, Hifi Sean ja Hannah Holland. Tulevan lauantain Rebels United live-striimissä kerrotaan Mr.A:n lisäksi soittavan DJ Hilla Liila.

- Emme yritä imitoida klubi-iltojen tiivistä tunnelmaa, sillä tottakai ympäristö ihmisillä kodeissaan on intiimimpi eikä energia välttämättä ole samanlaista. Luulen, että nyt toimivat parhaiten Rebels-iltojen hitit, sillä tutummat biisit herättelevät yhteisiä muistoja, keskusteluja ja yhteyksiä, kertoo Mr.A. 

Musiikin lisäksi DTM together -tapahtuvan tarjoavan mahdollisuuden jutella kavereiden kanssa ja löytää tuttuja kasvoja, joihin on ehkä aiemmin törmännyt vain livenä.

- Keskustelu DTM togetherin alla on kaikille avoin. Sen lisäksi voi siirtyä chattaamaan yksityisesti tai kutsua koko kaveriporukan "omaan pöytään" järjestämällä esimerkiksi itse videopuhelun omalle jengille. 

Lauantain DTM together on kokeilu ja DTM toivoo saavansa siitä palautetta yhteisöltään. Dtm Streamin tuotannosta vastaa sosiaalisen median asiantuntijatoimisto Siliä Oy. 

Tiedottessa todetaan, että HLBTIQ-yökerho DTM sulki ovensa ensimmäisten yökerhojen joukossa jo 13.3. henkilökunnan ja vieraiden terveyden takaamiseksi. Keskeisellä paikalla sijaitsevan ison tilan todetaan olevan nyt tyhjillään ja ideat sen hyödyntämisestä tänä poikkeuksellisena aikana ovat ravintolan mukaan tervetulleita. 

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!