Setan edustajakokous järjestetään Joensuussa 23.-24.11.

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren

Ihmisoikeusjärjestö Setan vuosittainen edustajakokous pidetään Joensuussa Sokos Hotel Kimmelissä 23.-24. marraskuuta. Syksyn 2019 kokoukseen saapuu yli 80 kokousedustajaa Setan jäsenjärjestöistä eri puolilta maata. 

Edustajakokouksessa valitaan Setalle yksi varapuheenjohtaja ja hallituksen jäseniä.

Seta kertoo myös juhlistavansa kokouksessa 45-vuotista työtään sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolesta ja palkitsee ansioituneita aktiiveja. Kokouksessa päätetään myös Setan toimintasuunnitelmasta 2020 ja käydään keskustelua sateenkaariväelle ajankohtaisista kysymyksistä. 

Perjantaina julkaistun Setan tiedotteen mukaan Joensuun kaupunki huomioi kokousta tervehdyksen ja kahvituksen muodossa. Tervehdyksen pitää lauantaina klo 12 aikaan kaupunginjohtaja Kari Karjalainen.

Joensuussa toimii aktiivisesti Setan jäsenjärjestö Pohjois-Karjala Seta Hobiles ry.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ehdolle Setan hallitukseen ovat asettuneet Anne Olli, Janetta Grönfors, Jesse Peltonen, Mira Kelahaara, Pekka Rantala ja varapuheenjohtajaksi nykyinen varapuheenjohtaja Alia Dannenberg sekä nykyinen hallituksen jäsen Petteri Keränen.

Edustajakokous on Setan korkein päättävä elin, joka kokoontuu joka vuosi marras-joulukuun vaihteessa. Edustajakokous on pidetty viime vuosina Tampereella, Mikkelissä, Turussa, Helsingissä ja Kauniaisissa.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!