Sateenkaari katosi Kallion Karhupuistosta

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
Uuden yrittäjän saaneen Karhupuiston lippakioskin seinää koristanut sateenkaari katosi siistimismaalaamisen yhteydessä. Keväällä kioskin seiniä näkyi sotketun.

Helsingin Kalliossa Karhupuiston lippakioskissa on aloittanut uusi yrittäjä. Uuden toimijan myötä kioskin pinta maalattiin ja samalla seinää koristaneesta sateenkaarimaalauksesta tuli historiaa.

Sateenkaarilippukuvion peittämisestä kertova Helsingin Uutiset kertoo, että uuden yrittäjän oli tarkoitus jättää sateenkaari paikalleen, mutta suojeltuun kioskiin ei sallita maalauksia tai kylttejä, ja että edellisen yrittäjänkin toiveena oli lipun maalaaminen piiloon. Kaupungilta saadulla oikeansävyisellä maalilla sotkujakin kylkeensä saanut kioski maalattiin uudestaan.

Aiemmin kioskissa toimi Bear Park Cafe, joka kävi pitkään neuvotteluja kaupungin kanssa jatkosta. Rahaa ei kuitenkaan ollut riittävästi. Vuodesta 2003 lähtien toiminut "homoystävällinen mutta kaikille avoin moni-ilmeinen kioskikahvila" tuli vuosien myötä suosituksi paikaksi viettää kesäpäivää. Sateenkaaren värejä tunnustava Bear Park Cafe "13" jatkaa edelleen kivijalassa Agricolankadun ja Kaarlenkadun kulmassa, ja avautuu Facebook-sivulla kerrotun mukaan kesälomailun jälkeen heinäkuun loppupuolella. Se aloitti toimintansa vuonna 2009.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!