Karhupuiston lippakioski siirtyy uudelle yrittäjälle

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
Bear Park Cafe toimi Kallion Karhupuistossa Helsingissä keväästä 2003 kesään 2018. Nyt kioskilla on uusi omistaja ja se saa uuden nimi.

Helsingin Kalliossa Karhupuiston lippakioskissa aloittaa uusi yrittäjä juhannuksen jälkeen, nimellä Ice Cream and Wine Bar. Kaupungin järjestämän kilpailutuksen voitti Viiskolme oy, jolle kuuluu myös Karhupuiston laidalla toimivan Way Bakery and Wine Barin. 

Kioskiin on tulossa myyntiin itse tehtyä jäätelöä sekä leipomotuotteita ja luonnonmukaisia viinejä, kertoo City-julkaisulle Wayn ravintoloitsijoihin kuuluva Lauri Kähkönen. Anniskeluun on lupa kello 23 asti. Terassipaikkoja on tulossa 30. Kioskin on tarkoitus olla avoinna myös kesäajan ulkopuolella, mahdollisesti jopa ympäri vuoden. Esimerkiksi joulun alla tarjolla olisi glögiä ja joulutorttuja, laskiaisena laskiaispullia ja kaakaota. 

Aiemmin kioskissa on toiminut Bear Park Cafe, joka kävi pitkään neuvotteluja kaupungin kanssa. Rahaa ei kuitenkaan Helsingin Sanomien mukaan ollut riittävästi. Kulma-kahvio jatkaa edelleen kivijalassa Agricolankadun ja Kaarlenkadun kulmassa.

Uusi omistaja on luvannut, että kioskin luonne pysyy ennallaan ja esimerkiksi seinän sateenkaarimaalaus on määrä säilyttää. Myös erilaisia kaupunkitapahtumia on tarkoitus järjestää jatkossakin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!