Perussuomalaiset Ylen vaalitentissä: Halla-aho kritisoi "sukupuoliöyhötystä" peruskouluissa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren
  • 4

Torstai-iltana Ylen vaalitentissä oli perussuomalaisten Jussi Halla-aho. Puolueen kannatus on ollut nousussa, ja muutamaa viikkoa ennen vaaleja kannatus on Ylen teettämän mittauksen mukaan runsas 13 prosenttia.

Ennen varsinaista tenttiä tentattavan tehtävänä on pitää lähetyksessä seitsemän minuutin mittainen puhe. Puheessaan Halla-aho katsoi, että peruskoululaisten päät pannaan sekaisin "sukupuoliöyhötyksellä", jolla hän viitannee siihen, että sukupuoleen ja seksuaalisuuteen liittyvä moninaisuus on nykyään tunnustetumpaa ja aihetta käsitellään aiempaa enemmän. Halla-aho myös kritisoi keskustelussa vallalla olevaa "poliittista korrektiutta".

Varsinaisessa tentissä ei käsitelty esimerkiksi translakiuudistusta. Perussuomalaisten piirissä translain uudistamisen kannatus yksilön itsemäärittelyoikeuteen perustuvaksi on ollut niukkaa. Vaalikonevastauksensa mukaan Halla-Aho on ilmaissut suhtautuvansa kielteisesti siihen, että myös alle 18-vuotiailla olisi mahdollisuus sukupuolen korjaamiseen.

Aamun vaalitentissä Perussuomalaisten Laura Huhtasaari ei esittänyt hlbti-vähemmistöihin viittaavia kommentteja, eikä haastattelija ottanut aihepiiriä esiin. Sen sijaan Huhtasaari liitti lähestulkoon kaikki kielteiset yhteiskunnalliset ilmiöt maahanmuuttoteemaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

4 kommenttia

Jokainen tietää, miten aikaisin eroottiset tunteet ja seksuaalisuus tulee esiin lapsilla. Se ei tule ilmi vasta 16-vuotiaana tai sen jälkeen. Miksi tätä tosiasiaa vähätellään, vaan liittyykö tähän tarkoitushakuinen politiikka, missä kaikkia meihin liittyvää vähätellään ja kielletään! Tässä on idea, että me ei saada heti alussakaan sijaa yhteiskunnassa ja ulossuljetaan. Tällaista propagandaa. Tällainen ylemmyydentuntoinen ote, että vain hetero tietää, mikä on yhteiskunnalle tai kouluelämälle hyväksi: tällaista paskanjauhamista, kun tiedetään että on konservatiivisten väestönosien ( tark tyhmät ) tuki.

Minä esimerkiksi tiesin jo hyvin varhain oman seksuaalisuuteni eikä ole miksikään muuttunut.

Mitä tulee tuohon MJ dokkariin, niin se on aivan selvästi kohdistettu tähän koko perheeseen, koska he ovat afroamerikkalaisia ja upporikkaita. Minusta rasistista. Jos kerran on käyty läpi pitkät ja raskaat oikeusprosessit ja kun tietää millaisia ne ovat ettei kiveäkään jätetä kääntämättä, kun on kysymyksessä isot rahat, niin tietää että rahastusmielessä tehty puolueellinen tekele.

Tämä dokkari on myös epäsuorasti kohdistettu hlbtqi + väkeen ja erityisesti homomiehiin, mutta maalitauluna on musta afroamerikkalainen mies. Tästä on kyse.
Minusta tämä on osa äärikonservatiivien liikettä.

Kaikki keinot käytetään, jotta me ei saada sijaa yhteiskunnassa eikä poliittista valtaa ( tarkoittaa : raha ja hyvinvointi ) Tässä keppihevosena käytetään tällaista kristillistä mukaperhemallia, kun yhdysvalloissa tavataan mennä sunnuntaisin kirkkon ja luetaan ruokarukouksia aivan eri mallissa kuin mitä skandinaavit...se on aina uhattun: aina uhattuna, kun tulee rikkaitten rahoista kyse...mitään ei anneta köyhille, ei tuumakaan...