Perussuomalaiset Ylen vaalitentissä: Halla-aho kritisoi "sukupuoliöyhötystä" peruskouluissa (juttukommentit)

Jokainen tietää, miten aikaisin eroottiset tunteet ja seksuaalisuus tulee esiin lapsilla. Se ei tule ilmi vasta 16-vuotiaana tai sen jälkeen. Miksi tätä tosiasiaa vähätellään, vaan liittyykö tähän tarkoitushakuinen politiikka, missä kaikkia meihin liittyvää vähätellään ja kielletään! Tässä on idea, että me ei saada heti alussakaan sijaa yhteiskunnassa ja ulossuljetaan. Tällaista propagandaa. Tällainen ylemmyydentuntoinen ote, että vain hetero tietää, mikä on yhteiskunnalle tai kouluelämälle hyväksi: tällaista paskanjauhamista, kun tiedetään että on konservatiivisten väestönosien ( tark tyhmät ) tuki.

Minä esimerkiksi tiesin jo hyvin varhain oman seksuaalisuuteni eikä ole miksikään muuttunut.

Mitä tulee tuohon MJ dokkariin, niin se on aivan selvästi kohdistettu tähän koko perheeseen, koska he ovat afroamerikkalaisia ja upporikkaita. Minusta rasistista. Jos kerran on käyty läpi pitkät ja raskaat oikeusprosessit ja kun tietää millaisia ne ovat ettei kiveäkään jätetä kääntämättä, kun on kysymyksessä isot rahat, niin tietää että rahastusmielessä tehty puolueellinen tekele.

Tämä dokkari on myös epäsuorasti kohdistettu hlbtqi + väkeen ja erityisesti homomiehiin, mutta maalitauluna on musta afroamerikkalainen mies. Tästä on kyse.
Minusta tämä on osa äärikonservatiivien liikettä.

Kaikki keinot käytetään, jotta me ei saada sijaa yhteiskunnassa eikä poliittista valtaa ( tarkoittaa : raha ja hyvinvointi ) Tässä keppihevosena käytetään tällaista kristillistä mukaperhemallia, kun yhdysvalloissa tavataan mennä sunnuntaisin kirkkon ja luetaan ruokarukouksia aivan eri mallissa kuin mitä skandinaavit...se on aina uhattun: aina uhattuna, kun tulee rikkaitten rahoista kyse...mitään ei anneta köyhille, ei tuumakaan...
Oletan, että viittaa Michael Jacksonin nimikirjaimiin. Kun on taas tajunnanvirtailussa innostuttu puurovellisopan laatimiseen, niin lienee unohtunut, ettei me muut pysytä mukana.
Halla-aholle olisi voinut todeta että se kouluopetus sukupuolsita ja seksuaali-identiteeteistä on tärkeää siksikin ettei esim. jatkossa enään niin toistuisi sitä että oululainenkaan nuorisopersu ollsi ensin biseksuaali ja sitten ehkä jotain muuta ...

Ja mitenkäs se intersukupuolisten kastematojen sukupuolisuua ja seksuaalisuus selitettäisiin ja ne kaikki vain yksinhuoltaja-äitikarhuperheet jne.

Voi kun toimittajat ova niin äärimmäisen armeliaita Jussi Halla-ahoa ja Laura Huhtasaarta kohtaan, vaikka mielenkiintoisia kysymysaiheita olisi vaikka kuinka.

Esim. Halla-aholle
- Mitä mieltä olet eräiden maahanmuuttajien moniavioisuus-kulttuurista? (Halla-ahollahan on lapsi toisenkin naisen kanssa, vaimonsa lisäksi)
- Onko Halla-aho edelleen ateisti, kuten itseään taannoin luonnehti, vai onko hän kääntynyt Lähi-idän kristinuskontoon - tai johonkin muuhun maahanmuuttaja-uskontoon?
- Jos Halla-aho on edelleen ateisti, niin pyrkivätkö perussuomalaiset erottamaan (etenkin Lähi-itäperäiset) uskonnot jo vihdoin Suomen valtiosta lainsäädännössä?
- Jos rajat suljetaan, niin suljetaanko ne puolin ja toisin, vai suljetaanko ne vain ristiriitaisesti ja sallitaanko viinarallit, veroparatiisivarojensiirrot ja paremman elämän perään menot ja kuubalais/thai/yms-vaimojen tuonnit yhä?

Laura Huhtasaarelle
- Minkä takia Lähi-idän kristinuskonto maahanmuutti Suomeen 1200-luvulla ja syyllistyi täällä terrorisointiin? Ja miksi helluntailaisuus maahanmuutti Suomeen 1900-luvulla?
- Onko perussuomalaisilla mietittynä puolueohljelmassaan jotain muutakin asiaa, kuin maahanmuutto? Miksi puolueen nimi on perussuomalaiset, jos sen politiikka on vain maahanmuuttoa?
- Miksi perussuomalaisten puoluetoimistolla on töissä seksuaalirikoksesta tuomittu?
- Voiko lapsi olla ihan ilman biologista äitiä tai isää? Jos Laura sanoo että ei voi olla, niin sitten toimittaja voi jatkokysyä että miten se jeesus sitten tuli ihmis-lapseksi, kun jos sillä ei ollut biologista isää lainkaan??? :D

Jne.