Showpainija Anthony Bowens kertoo olevansa homo, ei biseksuaali

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 39

Keväällä 2017 biseksuaalisuudenstaan kertonut Showpainija Anthony Bowens, 28, toteaa hyvän uuden vuoden toivotuksen yhteydessä Facebookissa, että kokee nyt itsensä paremminkin homoksi kuin biseksuaaliksi.

Bowens kertoi biseksuaalisuudestaan keväällä 2017. Hän esiintyi poikaystävänsä Michael Pavaron YouTubessa julkaisemassa "nauruhaasteessa", ja parin suhde tuli siinä ilmi. Video päätyi myös Bowensin kollegoiden silmiin - ja Bowensille kävi selväksi, että hänen biseksuaalisuutensa hyväksytään. Sittemmin Bowens onkin puhunut julkisesti biseksuaalien paremman aseman puolesta. 

Postauksensa jälkeen julkaisemassaan Youtube-videossa hän kertoo lisää tuntojaan siitä, miten hän näkee itsensä elävän lopun elämänsä miehen kanssa, joten käsite biseksuaali tuntui ajan kuluessa yhä vähemmän omalta. Hän kokee homon kuvaavan itseään paremmin. Bowens toteaa samalla jatkossakin puhuvansa biseksuaalisuuden puolesta. 

Bowens myös kertoo huolestaan siitä, että jotkut voivat käyttää hänen kaapistatuloaan homona aseena biseksuaalisuutta vastaan. Monet biseksuaalit kokevat joutuvansa ennakkoluulojen kohteeksi myös homoyhteisön suunnalta. Bowens sanoo, että kullakin on oma tiensä ymmärtää kuka on.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

39 kommenttia

Voi tätä identiteettikeittelyä... Pitäisi jo lopettaa nuo miettimiset ja identifioitumiset ja vain kokeilla kumpi kiihottaa enemmän, miehen vai naisen vai molempien keho. Arvioisin, että jos harrastaa seksiä 7 miehen ja 7 naisen kanssa, niin asia tulee jo kovin suurella todennäköisyydellä selväksi. Jos jää vielä epäselväksi, niin voi kutsua itseään biseksuaaliksi.
Tavallaanhan olisi varmaan helpottavaa, jos ei löisi leimoja itseensä. Olisi vaan kuin Ellun kana, mutta hoitaisi asialliset hommat.

Vaan kun ei se kai oikein toimi niin. Ihmisluontoon näyttää kuuluvan sisäsyntyinen tarve määritellä itseään, etenkin kai suhteessa muihin. Meillä kullakin on kai aika omanlaisensa polku päästä ymmärtämään laisuutensa. Ja kun tuo parinhankintakin on kai aika sisäsyntyinen tarve, niin siinä sitten joutuu vähän joskus pyörittelemään.

Minä muuten arvioin, että asia voi joillekin käydä selväksi harrastamatta seksiä kertaakaan. Joillekin taas ei. Joskus se saattaa olla tavallaan selvää, mutta sen ei niin vahvasti halua olevan selvää, ettei se sitten tavallaan olekaan selvää.