Setan puheenjohtajan blogi

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 8

Olenko minä ainoa, joka ei ole tiennyt, että on sellainen instituutio kuin Setan puheenjohtajan blogi. Olen odotellut Juha Jokelan blogeja Setan keskustelufoorumille, mutta ei ole näkynyt. Mistään en ole löytänyt mainintaa, että Jokelalla onkin blogi jossain muualla.

Eieln illalla on setan sivuille ilmestynyt tieto puheenjohtajan blogista. Osoite vie vielä harhaan, mutta tässä on se oikea osoite:
http://setanpj.wordpress.com/

Tutustutaan ja kommentoidaan!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

8 kommenttia

Setan puheenjohtajan blogi-asia on aiheuttanut seta-foorumilla kitkeriä kannanottoja. Blogi ei ole seta-foorumilla, vaan muualla. Osoittaako se, että ei olla kiinnostuneita jäsenistä. Jokela on ilmoittanut, ettei pysty seuraamaan jatkuvasti Seta-foorumin kirjoittelua. Pääsihteeri puolustaa: on vaikea päättää, mihin keskusteluihin osallistutaan. Setassa ei ole keksitty tasapuolisia valintakriteerejä sille, mikä keskustelu ansaitsee järjestön ylimmän luottamus- ja toimihenkilöjohdon huomion ja mikä ei. Ajankäytöllisistä syistä kaikkea ei voi seurata.

Krister sanoo sarkastisesti, että Seta ilmeisesti ulkoistaa toimintansa markkinavoimille. Poliittisten järjestöjen tehtävä on tehdä itsensä tarpeettomiksi.

Edelleen luvataan, että Setan nettisivustot uusitaan ensi vuonna. Niin luvattiin viime vuonnakin. Setan päättävä kokous pidetään joulukuun alussa. Mitä siellä käsitellään? Siitä yleensä vuotaa tietoja julkisuuteen erittäin niukasti. Milloinkahan se puheenjohtaja valitaan? On ollut huhuja, että Jokela ei jatkaisi.
Siis foorumilla oli noin viisi (5) viestiä joissa asiasta ns. keskusteltiin. Setan foorumilla ei ole ollut täysipäistä keskustelua... vuosiin tai ei ehkä koskaan. Tämän voi todeta mm. seuraavista suosituista aiheista, joista osa on jatkunut melkein 1990-luvun lopusta lähtien.

Mitä kuuntelet nyt? Viestejä: 6 024
Mitä kuuluu tänään? Viestejä: 5 882
Mikä ärsyttää? Viestejä: 6 247
Mikä saa hymyn huulillesi? Viestejä: 8 965
Mistä muistat edellisen foorumilaisen? Viestejä: 5 377
Kevyet kysymykset vol. 2 Viestejä: 4 439
Askarruttaako? Viestejä: 3 925
Onko turkoosi kauniimpi kuin liila? Viestejä: 11 798
Ovatko öttimöntiäiset ällöttäviä? Viestejä: 271 021