HeSeta suunnittelee nimensä muuttamista muotoon Helsinki Pride Yhteisö

  • Uutinen
  • Yleiset
  • Sami Mollgren
  • 10
HeSeta on muuttamassa nimeä, ja nimenmuutoksen mahdollinen hyväksyminen tuonee muutoksen myös yhdistyksen logoon.

Yhdistyksen hallitus esittää 30. marraskuuta järjestettävälle syyskokoukselle yhdistyksen nimen muuttamista Helsinki Pride Yhteisö ry:ksi.

Asiasta kerrotaan yhdistyksen kotisivuilla ja Facebook-sivulla.

Nimenmuutosaietta perustetaan halulla kehittyä organisaationa ja vastata paremmin yhteisön moninaisiin tarpeisiin. Yhdistyksen mukaan tämä edellyttää, että yhdistyksemme rooli järjestökentällä ja erityisosaaminen sosiaali- ja nuorisoalan toimijana tunnistetaan.

- Selkeästi muista sateenkaarikentän toimijoista erottuva nimi, Helsinki Pride Yhteisö ry, tekee työmme näkyvämmäksi asiakkaille ja sosiaali- ja nuorisoalan toimijoille sekä toimintaamme tukeville jäsenille, lahjoittajille ja kumppaneille, kerrotaan asiasta kertovassa päivityksessä.

- Helsinki Pride Yhteisö -nimi nousee HeSetan toiminnasta ja on laajasti tunnistettu niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Yhteinen nimi tuo yhdistyksen ympärivuotisen työn näkyvämmin osaksi Helsinki Pride -tapahtumaa ja samalla tapahtuma tukee yhdistyksen muuta toimintaa.

Uuden nimen myötä katsotaan yhdistyksen tekemän työn tulevan näkyvämmäksi ja tunnistettavammaksi.

Nimenmuutoksessa on kyse sääntömuutoksesta, joka edellyttää, että kolme neljäsosaa äänestäjistä kannattaa esitystä. Äänioikeutettuja ovat kaikki HeSetan varsinaiset vuoden 2017 jäsenmaksun maksaneet jäsenet.

HeSeta: HeSetan esitys nimenmuutoksesta syyskokoukselle 30.11.2017 / HeSeta´s poposition for changing the name of the organization for fall meeting November 30th

10 kommenttia

Tämä onkin mielenkiintoista, kun pohtii tätä ns. yhteisöllisyyttä, mitä EI OLE. Pitäisi ensiksi TODELLISTAa, ettei valehtele. Sama ongelma muissa maissa.
Minä olen kyllä nähnyt paljonkin yhteisöllisyyttä. Millaisessa muodossa sen pitäisi olla, että kelpaisi?