Jari Sillanpää myönsi ajaneensa huumausaineen vaikutuksen alaisena ja pahoittelee tekoaan

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 4
Laulaja Jari Sillanpää kommentoi tiistai-illan tapahtumia Facebook-päivityksessä.

Laulaja Jari Sillanpää kommentoi torstai-iltana huume-epäilyjä Facebookissa julkaisemassaan päivityksessä. Hän myöntää ajaneensa autoa tiistai-iltana huumausaineen vaikutuksen alaisena. Lisäksi hän pahoittelee tekoaan.

Haluan kiittää kaikkia - olen otettu kaikista ihanista viesteistä, joita olen saanut. Olen todella pahoillani, että olen aiheuttanut niin monille huolta ja pahaa mieltä, aloittaa Sillanpää Facebook-viestinsä.

Sillanpää myös kirjoittaa käsityksensä poliisin huomion kiinnittäneestä liikennerikkomuksesta, jota lehdistössä on kuvattu "törttöilyksi". Sillanpää kertoo ylittäneensä keltaisen sulkuviivan pysäkillä seissyttä bussia ohittaessaan, toisen auton perässä.

Sillaanpää pyytää kirjoituksessaan anteeksi sitä, että tämä lähti liikenteeseen ja pyytää tekoaan anteeksi.

- Kunpa olisikin voimaa ja ymmärrystä tehdä elämässä aina vain oikeita valintoja, toteaa Sillanpää.

Tapauksen toi julkisuuteen keskiviikkona Iltalehti, joka kertoi huume-epäilyn koskevan amfetamiinia.

Sillanpään on määrä aloittaa syyskuun lopulla konserttikiertue. Laulajaa nähdään myös parhaillaan esitettävällä Vain elämää -tv-sarjan uusimmalla tuotantokaudella.

Vuonna 1995 tangokuninkaaksi kruunattu Sillanpää kertoi keväällä 2006 Nelosen Tuomas & Juuso Experience -ohjelmassa, että hänen silloin hiljattain päättynyt parisuhteensa toinen osapuoli oli mies. Sillanpää halusi kertoa seksuaalisesta suuntautuneusuudestaan jo uransa alkuvaiheissa, mutta mediat toppuuttelivat.

Jari Sillanpään Facebook-sivu
Jari Sillanpään epäillään autoilleen huumausaineen vaikutuksen alaisena

4 kommenttia

Ymmärrän, että nyt on selittelyn ja puolustelun aika, mutta on ala-arvoista yrittää lakaista kaikki maton alle vähättelemällä:
"...liikennerikkomukseni oli tosiasiassa keltaisen viivan ylitys, kun ohitin pysäkillä seisovan bussin toisen auton vanavedessä." Ihan niin kuin keltaisia viivoja olisi maalattu vain huvin vuoksi. Pysähtyneen bussin edestä voi vaikka lapsi juosta kadun yli ja näkyväisyys on nolla. "...epäillään syyllistyneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamiseen. Tämä pitää paikkansa, vaikka kyseessä olikin hyvin vähäinen määrä." Ja sehän tekee siitä laillista, vai?
Muilta osin anteeksipyyntö oli melkein hyvä ja vaikutti melkein aidolta. Sai varmasti fanien sympatiat.

Kommenttia muokattu: 15.09.2017 klo 10:32
  • 2 / 4
  • Epitemia
  • 15.9.2017, 13.57
Sivistysmaassa saa nauttia mitä haluaa: https://yle.fi/uutiset/3-5741667
"Portugalissa heinäkuussa 2001 voimaan astunut laki dekriminalisoi kaikki huumeet, mukaan lukien kokaiinin ja heroiinin."

Suomen teokraattisessa ylivallassa on kaikenlainen nauttiminen jyrkästi kielletty.