ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

IL: Jari Sillanpään epäillään autoilleen huumausaineen vaikutuksen alaisena

Sami Mollgren • 13.09.2017 14:25 • 4 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Jari Sillanpää Vain elämää -risteyllä Virossa elokuussa 2017. (kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva)
Jari Sillanpäätä epäillään huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamisesta. Iltalehti kertoo hänen kärynneen tiistai-iltana Helsingin keskustassa kotinsa lähellä Lönnrotinkadulla törttöiltyään autolla.

Iltalehti kertoo huume-epäilyn koskevan amfetamiinia.

Poliisista vahvistetaan tapaus lehdelle, mutta ei kuljettajan henkilöllisyyttä. Lehden mukaan tapahtumapaikalla oli silminnäkijöitä.

Sillanpään on määrä aloittaa syyskuun lopulla konserttikiertue. Laulajaa nähdään myös parhaillaan esitettävällä Vain elämää -tv-sarjan uusimmalla tuotantokaudella.

Vuonna 1995 tangokuninkaaksi kruunattu Sillanpää kertoi keväällä 2006 Nelosen Tuomas & Juuso Experience -ohjelmassa, että hänen silloin hiljattain päättynyt parisuhteensa toinen osapuoli oli mies. Sillanpää halusi kertoa seksuaalisesta suuntautuneusuudestaan jo uransa alkuvaiheissa, mutta mediat toppuuttelivat.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Taisi olla sen uran lakipiste sitten hetkeä ennen tuota käryä - mikäli lehden tiedot todella pitävät paikkansa.

Sanonpa, että kolhu maineessa olisi jäänyt pieneksi, jos tötöily olisi tapahtunut jossain muussa yhteydessä kuin auton ratissa. Liikenteessä riskeeraa paitsi itsenä myös muut.
  smo • 13.09.2017 17:58
Pöhöttynyt olemus viestii elämäntapamuutoksesta, jonka kiemurat maestro itse tietää parhaiten. Minulla on sellainen mielikuva, että Sillanpään muutos alkoi Virolaisen miesystävän myötä. Se suhde lienee loppunut. Amfetamiini on ollut monen artistin koukuttaja, koska se poistaa väsymyksen ja energiaa löytyy vaikka muille jakaa. Sillä on vaikutuksensa myös seksuaalisena stimulanttina. En tuomitse enkä moralisoi. Toivon että kaikki kääntyy parhain päin.
  1965 • 13.09.2017 18:38
Ehkä hänestä tulee nyt EU-kansanedustaja.... Brysseliinhän kaikki epäonnistuneet ja törppöilijät ovat kadonneet....

Oikeasti en usko suurtakaan muutosta tulevan julkisuuteen. Valitettavasti rattijuopumus on Suomessa kovin yleistä joten monet pitävät sitä lähinnä pikkurikkeenä, vaikka se saattaa aiheuttaa suurta vahinkoa lähimmäisille. Toivottavasti hän hakee apua ja seuraavassa vaiheessa ollaan taas kaikissa medioissa kertomassa parantumistarinaa....
  pekka.punavuori • 14.09.2017 09:49
Työssä käyvien ihmisten huumeidenkäyttö on lisääntynyt,elämä kun on niin
tylsää ja kovaa,pitäähän sitä olla piristeitä että jaksaa,suuntaus ei ole hyvä
vaikkapa liikenteessä.
  homo-x (ei rekisteröitynyt) • 15.09.2017 05:19
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy