Salatut elämät: Lari poistuu sarjasta

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 1
Lari-hahmon näyttelijä Ronny Roslöf 17 vuotta täyttäneen Salatut elämät -televisiosarjan tiedotustilaisuudessa Konalan studiolla Helsingissä 15. helmikuuta 2016. (kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva)

MTV:n Salatut elämät -sarjassa Lari Väänäsen hahmoa näytellyt Ronny Roslöf jättää sarjan. Larin hahmo oli mukana sarjassa runsaat viisi vuotta, ja hahmon tarina kertoi rakkaussuhteen kehittymisestä Eliakseen (Petteri Paavola).

MTV:n verkkosivuilla kerrotaan, että hahmon tarina on tullut päätökseensä traagisen menetyksen jälkeen. Lari joutui jättämään hyvästit elämänsä rakkaudelle, Eliakselle, kun tämä kuoli traagisesti auto-onnettomuudessa 2. marraskuuta 2016 esitetyssä jaksossa.

- Osasin kyllä aavistaa tämän tulevan, sillä Larin tarina on ollut monella tapaa riippuvainen Eliaksesta. Kun Elias poistui sarjasta syksyllä, oli luonnollista että myös Larin tarina hiipui, Roslöf sanoo MTV:lle.

Larin ja Eliaksen tarina on saanut huomiota Suomen ulkopuolellakin. Tarinan käänteistä käytiin keskustelua sosiaalisessa mediassa ja YouTubeen ladattiin klippejä #larias-kohtauksista, joita tekstitettiin monille kielille. Vastaavanlaisen ilmiön on synnyttänyt Norjan television Skam-sarja, jonka kolmannella tuotantokaudella seurattiin Isakin (Tarjei Sandvik Moe) kasvua ja tämän suhdetta Eveniin (Henrik Holm).

Vuosituhannen vaihteen aikoihin Salattujen elämien yksi alkuperäisistä hahmoista, Pete Latun näyttelemä Kalle Laitela, tuli kaapista ulos. Sarjaa onkin kehuttu siitä, että se on arkipäiväistänyt homoseksuaalisuutta. Toisaalta esimerkiksi Eliaksen kuoleman yhteydessä joissain kriittisissä kommenteissa esitettiin huomioita, että klassisesti tarinoiden homosuhteisiin ja homoihin ei voi kuulua kuin traaginen loppu.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Salatut elämät -sarja on pyörinyt ruudussa vuodesta 1999 lähtien.

MTV3: Salkkareiden suosikkinäyttelijä jättää sarjan: Homorooli muutti ajatusmaailmaani
Salatut elämät -sarjan Larin ja Eliaksen tarina päättyi kuolemaan
SKAM kerää huomiota - fanit odottavat kuumissaan sarjan uutta tuotantokautta

1 kommenttia

  • 1 / 1
  • Skam
  • 24.3.2017, 6.25
Nyt voi lopettaa tämänkin sarjan katsomisen ;-)