Kiista Tom of Finland -patsaasta alkaa jakaa laajemminkin perussuomalaisia

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 27
Perussuomaliasten nuorten tiedote tänään

Perussuomalaiset ovat olleet tarkkoja konservatiivisista arvoistaan. Eri tavalla ajattelevia on kohdeltu ankarasti. Viimeistään nyt paljastuu, että jäsenistössä on erilaisia arvoja. Perussuomalaiset nuoret kannattavat Tom of Finland -patsasta, ja toivovat siitä ”ratsastajapatsasta”. Ehdotuksen ”isä” on Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu Nuutti Hyttinen (ps). Hän on myös Helsingin ps-nuorten sihteeri. Helsingin Sanomat julkaisi tänään yhden perusuomalaisten nuorten julkaisemista ”havainnekuvista” keskustakirjastosta, jonka edustalla Tom of Finlandin piirroshahmot ”ratsastavat” moottoripyörän satulassa.

Perussuomalaisten nuorten piirijärjestön puheenjohtaja Jarmo Keto kertoo tiedotteessa, että patsashanketta kannatetaan lämpimästi. Maailmalla eivät menesty kaupungit, yritykset tai kansakunnat, jotka vain matkivat muita. On oltava omaleimainen ja on oltava taidetta, jossa on särmää.

Perussuomalaisten valtuustoryhmän johtohahmot tyrmäsivät viime viikolla Hyttisen ehdotuksen arvojen vastaisena. Kuin vastauksena siihen ps-nuoret ilmoittavat lähettävänsä kaikki kirjepostinsa Tom of Finland -postimerkeillä varustettuina.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

27 kommenttia

Vaikuttaakin syttyneen sisällissota persujen keskuudessa.

Toivottavasti jäärä-persut eivät mene kutsumaan Putinin ristiretkeläis-joukkoja avukseen ...

Tulee mieleen että kiivaastihan umpikristilliset tahot vastustivat aikoinaan Havis Amandankin patsasta ... mutta sittemmin siitä on tullut yksi tunnettu osa Stadia ja Vappu-rituaalien näyttämö.

ToF:n töitten pohjalta saa homo-miehisen patsaan, mikä on omiaan kirkastamaan aitoa kuvaa homoista juurikin Miehinä, jotka pitävät Miehestä.

Pitäisi käynniistää kansalaisvarainkeräys ToF-patsashanketta varten, niin asia saataisiin toteutumaan. Siinä voisi sitten Seta:kin aikanaan luovuttaa patsaan tekijöille kunnia-omenan.

Kommenttia muokattu: 27.04.2015 klo 12:46