Kristillisdemokraattien puoluesihteeri: Taistelu avioliittolaista ei ole ohi

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 10
Asmo Maanselkä avioliittopaneelissa marraskuussa 2012

Kohu tasa-arvoisesta avioliittolaista on tasaantunut, mutta kristillisdemokraattien puoluesihteeri Asmo Maanselkä uskoo, että uudessa eduskunnassa laki ei välttämättä etene. Uutta eduskuntaa ei sido entisen eduskunnan päätös. Seuraava eduskunta joutuu harmonisoimaan muun lainsäädännön tasa-arvoisen avioliittolain mukaan. Lopullinen päätös tulee olemaan uuden eduskunnan omantunnonkysymys eikä entisen eduskunnan päätös missään tapauksessa sido uutta eduskuntaa.. Asmo Maanselkä ihmettelee keskustan Juha Sipilän puheita siitä, ettei uuden eduskunnan pidä mennä muuttelemaan päätöstä. Joissakin muissa asioissa Sipilä on ehdottomasti sitä mieltä, että vanhat päätökset voidaan purkaa.

Maanselkä sanoo, että taistelu ei ole ohi. Nyt on kysymys eduskunnan kokoonpanosta, ja jos huhtikuun jälkeen eduskunnan kokoonpano on mielipiteiltään lähempänä kristillisdemokraattien ajatuksia, tähänkin asiaan saadaan muutos.

Ylen politiikkaradio

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

10 kommenttia

kristillis"demokraattien" ajatukset ovat hyvin lähellä jihadistien ajatuksia
- mikä toki ei ole mikään ihme.

Eikös kristillis"demokratia"ssa kannattaisi jo lopettaa se heidän toisen jumalansa, saatana-jumalansa palvonta?
- ja alkaa uskomaan ihan toden teolla Hyvään ja Rakkauteen.

Kommenttia muokattu: 03.02.2015 klo 22:51
Yle on tekemässä kaikkien ehdokkaiden videohaastatteluja. Saa nähdä, onko tasa-arvoaspektia otettu kysymyksissä huomioon. On ainakin kepun ja kokoomuksen intressissä, että aihepiiriä ei nosteta esille.