Kristillisdemokraattien puoluesihteeri: Taistelu avioliittolaista ei ole ohi (juttukommentit)

kristillis"demokraattien" ajatukset ovat hyvin lähellä jihadistien ajatuksia
- mikä toki ei ole mikään ihme.

Eikös kristillis"demokratia"ssa kannattaisi jo lopettaa se heidän toisen jumalansa, saatana-jumalansa palvonta?
- ja alkaa uskomaan ihan toden teolla Hyvään ja Rakkauteen.

Kommenttia muokattu: 03.02.2015 klo 22:51
Yle on tekemässä kaikkien ehdokkaiden videohaastatteluja. Saa nähdä, onko tasa-arvoaspektia otettu kysymyksissä huomioon. On ainakin kepun ja kokoomuksen intressissä, että aihepiiriä ei nosteta esille.
Kyllähän tuo avioliittolaki on syytä eheyttää uskomuskirja raamatunkin mukaiseksi - sillä raamattu ei missään kiellä miesparien tai naisparien avioliittoja.

Siellä uskomuskirjasessa raamatussa tuomitaan kylläkin naisen mieheen vaihtajat, eli katalia ovat uskovaiset olleet, kun Äiti-maan arvostamisen ovat vanhapoika-mies-jumalan palvonnaksi pervoilleet.

kristinuskomustahan ovat uskovaiset monessa muussakin asiassa soveltaneet raamatun vastaisesti, esim. oikeudessa valan vannomiseen jumalan nimeen, vaikka raamatussa nimenomaan on näin:

Matt 5: 34-37:
jeesus: "Mutta minä sanon teille: Älkää vannoko lainkaan. Älkää taivaan kautta, sillä se on jumalan valtaistuin, älkää maan kautta, sillä se on hänen jalkojensa koroke, älkääkä Jerusalemin kautta, sillä se on suuren kuninkaan kaupunki. Älä myöskään vanno pääsi kautta, sillä et sinä pysty muuttamaan ainuttakaan hiustasi mustaksi etkä valkoiseksi. Kun myönnätte, sanokaa vain: 'Kyllä', kun kiellätte, sanokaa: 'Ei.' Enempi on pahasta."

Nyt on tosin Eduskunnassa torstaina lakiesitys tuon raamatunvastaisen jumalan nimeen todistelun vannomisen lopettamisesta Suomessakin oikeusistuimissa, eli ihan kuten sivistysvaltiot ovat jo tehneetkin (Usa:ssa on vielä kristillispakanallisia tapoja).

Siispä, jospa kristinuskovaiset koettaisivat noudattaa omaa uskomustaan ihan itse, mutta toki tervehenkisyydessä pysytellen, eivätkä saatanoisi muita kohtaan umpiuskovaisina.

Kommenttia muokattu: 03.02.2015 klo 23:20
  • 4 / 10
  • Public eye
  • 4.2.2015 0:23
Ei tietenkään kansan valitsema parlamentti ole aikaisempien eduskuntien tekemien päätösten vanki. Eihän tasa-arvoista avioliittolakiakaan olisi saatu hyväksytyksi, jos aiemmin hyväksytty avioliittolaki olisi pitänyt pitää voimassa siksi, että jokin aiempi eduskunta oli sen joskus hyväksynyt.

Mutta joka tapauksessa uusi laki on nyt hyväksytty, ja päätöksen kumoaminen vaatisi uuden lakiesityksen ja enemmistön saamisen sille uudessa eduskunnassa. Tuskin eduskunta voi toisaalta jättää näitä täydentäviä lainmuutoksia noin vain roikkumaan, vaan ne on otettava käsittelyyn työjärjestyksen ja hyvän hallintotavan mukaisesti.

Vaikka eduskuntaan näyttääkin olevan ehdolla paljon vanhoja konkareita, oletan että sukupolvenvaihdosta syntyy riittävässä määrin asenneilmaston pysymiseen sellaisena, että tasa-arvoasioissa ei jouduta ottamaan takapakkia saipa kepu millaisen veret seisauttavan vaalivoiton tahansa.
Ja vielä lisäisin Public eye kommenttiin, että kun eduskunnassa todennäköisesti sukupolvenvaihdosta tapahtuu niin äänestäjien tehtävä on huolehtia, että ei äänestä sellaista ehdokasta ja puoluetta mille tasa-arvoinen avioliitto on jotenkin edelleen punainen vaate. Varsinkin, jos asia itselleen on tärkeä.
  • 6 / 10
  • Xx_Val_xX
  • 4.2.2015 12:20
Siis kyllähän lainoppineet tietävät enemmän kuin joku maanselkä, sopis senkin tollon jo hyväksyä mikä on oikea tilanne!!

http://www.hs.fi/politiikka/a1417406950476#

Eduskunnan päätös avioliittolain muutoksesta sitoo seuraavaa hallitusta ja eduskuntaa

Seuraava hallitus voi toki halutessaan esittää lain kumoamista, päätösvalta olisi uudella eduskunnalla

Kommenttia muokattu: 04.02.2015 klo 12:59
  • 7 / 10
  • Ossi Halme
  • 4.2.2015 15:53
Siinä kohtaa kun kansan (ja eduskunnan) enemmistön tahto eli demokraattinen prosessi on omaa mielipidettä vastaan, on ainoa keino vedota yliluonnolliseen auktoriteettiin. Sitä ei voi osoittaa oikeaksi eikä vääräksi.

Vähemmän vakavissani voisin sanoa, että ennen nämä asiat hoidettiin kivitauluilla, palavilla pensailla ja sen sellaisilla. Niihin verrattuna nämä kuviteltuun yhteinäiskulttuurin haikailevat änkyrät on aika laimeita viestintätapoja.
Raamattu on ihan hyvä kirja.
Olen sen itsekin lukenut läpi ihan oikeasti moneenkin kertaan. Se on tuossa kirjahyllyssä "Taru Sormusten Herrasta" ja englanninkielisen Kalevalan välissä. Seuraavana tulevat "Hitchhiker's Guide to the Galaxy" ja Terry Pratchettin kootut...
  • 9 / 10
  • Xx_Val_xX
  • 6.2.2015 12:56
Raamattu on ihan hyvä kirja.
Olen sen itsekin lukenut läpi ihan oikeasti moneenkin kertaan. Se on tuossa kirjahyllyssä "Taru Sormusten Herrasta" ja englanninkielisen Kalevalan välissä. Seuraavana tulevat "Hitchhiker's Guide to the Galaxy" ja Terry Pratchettin kootut...

Pete • 01:23

Totta, raamatussa on myöskin hyviä kirjoituksia, niitä aitoja oikeita. Rakkauteen ja hyväksymiseen perustuvia, harmi vaan kun KD:läiset ja muut hullut hihhulit ei niitä hyväksy tai noteeraa kuin vasta silloin kun se heille kulloinkin sopii!
Totuushan on, että kaikki uskonnot saarnaavat periaatteessa rakkauden ja ymmärtämisen sanomaa (paitsi wahabbistinen sunni-islam, joka saarnaa tappamisen autuutta).
Ihan selkeästi: Kun ihminen sotkeutuu johonkin uskontoon ja päättää tehdä hirmutekoja, kyse ei ole uskonnosta, vaan mielenterveyshäiriöstä.