Seta ja Transtukipiste uudistivat ilmeensä

  • Uutinen
  • Yleiset
  • Sami Mollgren
  • 1
Setan ja Transtukipisteen uudet logot

Seta ja Transtukipiste ottavat 30.8. käyttöön uuden ilmeensä, johon kuuluvat värimaailma, järjestölliset tunnukset ja kirjasimet. Uusi ilme näkyy ensimmäisenä järjestön materiaaleissa ja vuoden vaihteesta lähtien myös uudistettavilla verkkosivuilla.

Uuden ilmeen toteuttajaa haettiin alkuvuodesta ilmoituksella. Toteuttajaksi valittiin helsinkiläinen muotoilu- ja suunnittelupalveluyritys Musta Design. Ilmeen uudistamisesta vastasi suunnittelija Tomi Tallqvist. Tunnuksissa oleva typografia on hänen omaa käsialaansa.

- Musta Design halusi olla mukana luomassa uutta ilmettä Setalle ja Trastukipisteelle, sillä pidämme niiden tekemää työtä arvokkaana. Uusi ilme on luotu tiiviissä yhteistyössä Setan ja Transtukipisteen kanssa käyttäjälähtöisyyden toimintaperiaatteella, jotta ilme kuvastaa parhaalla tavalla toiminnan tavoitteita, Tallqvist kertoo.

Setasta kerrotaan, että uusi yhteisöilme viestii asiantuntijuutta, lähestyttävyyttä ja uskottavuutta.

- Seta erottuu suomalaisessa järjestökentässä nyt omalla selkeällä visuaalisella identiteetillä. Yhdenmukaisuus mahdollistaa ihmisoikeustyön näkyvämmän ja rohkeamman esille tuomisen niin materiaaleissa, tapahtumissa kuin verkossakin, toteaa Setan tiedottaja Eliisa Alatalo.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Järjestöllisten tunnusten lisäksi uudistuksessa luotiin Setan ja Transtukipisteen juhlavuosi-ilmeet. Setan perustamisesta tulee kuluneeksi ensi vuonna 40 vuotta ja Transtukipisteen 20 vuotta.

www.seta.fi

1 kommenttia

Setan logossa on monta väriä ja Transtukipisteen logossa on vähemmän.

Ja uutisen kursivoitu teksti on ilmeiseti suomea, koska siinä näyttää olevan peräkkäin suomenkielisiä sanoja, mutta ne eivät muodosta järkevää sisältöä viestille.