Adieu saksalaisten HLBTI-tasa-arvolle?

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 9
Saksan vaalit: ARD:n uusin puoluekannatusmittaus

Saksan liittopäivävaaleihin on seitsemän viikkoa. Uusin ARD:n puoluekannatusmittaus kertoo, että Kristillisdemokraattien iso etumatka on säilynyt (42%). Sosialidemokraatit ovat pahasti jäkjessä (28%, tosin nousua 1%). Liberaalit ovat aivan äänikynnyksen kohdalla (5%). On siinä ja siinä, pääsevätkö he lainkaan uuteen parlamenttiin.

Tulevaa hallitusta on vaikea arvata. Ajaako se homojen/lesbojen/transihmisten asiaa vai ei. CDU on ollut viime aikoina selkeästi homovastainen, joten on hyvin epätodennäköistä, että saataisiin konkreettisia lakiuudistuksia.

Myös Suomessa tilanne on tasa-arvoisen avioliiton suhteen hyvin epävarma. Keskustasta on tullut suurin puolue, ja Perussuomalaisilla on vahvat asemat kokoomuksen rinnalla. Tällaisella asetelmalla tasa-arvoinen avioliitto ei tule toteutumaan, mikäli nykyinen eduskunta ei asiassa tee pikaista päätöstä kansalaisaloitteen pohjalta.

Isoimpien puolueiden kannatus Suomessa heinäkuussa 2013
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

9 kommenttia

  • 1 / 9
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 2.8.2013, 17.27
Konservatiivipuolueet tulevat lähivuosina voittamaan monet vaalit eri puolilla Eurooppaa. Konservatiivit ovat selvästi johdossa mm. Tanskassa, Norjassa, Saksassa, Suomessa, Ranskassa sekä lukuisissa Itä-Euroopan maissa. Näyttää siltä, että "työväen"puolueiden homohörhöilyyn on kyllästytty.
Saksassahan olis häpeällinen episodi toisen maailmansodan, natsivallan jälkeen, kun tuo kristillis"demokraattinen" pulue perustettiin ja mainostivat sen kristillisyyttä, jotta natsien kauheudet eivät toistuisi enään.

Noh, Saksan kristityillä olisi ollut katolisen hitlerin ja muiden protestantti/katolis-kristittyjen natsien aikaankin mahdollisuus estää ne kauheudet, juutalaisia ja muita vähemmistöjä kohtaan, jos olisivat vain halunneet.

Samalla Saksan kristillis"demokraatit" ja muutkin aktiivisesti piilottivat maton alle sitä tosiasiaa, että iso osa hitlerin ja natsien aatteesta oli kristillisperäistä, ammentaen juutalaisvainoissa martti luherin juutalaisvihakirjoituksia.

Kommenttia muokattu: 02.08.2013 klo 19:21