Adieu saksalaisten HLBTI-tasa-arvolle? (juttukommentit)

  • 1 / 9
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 2.8.2013 17:27
Konservatiivipuolueet tulevat lähivuosina voittamaan monet vaalit eri puolilla Eurooppaa. Konservatiivit ovat selvästi johdossa mm. Tanskassa, Norjassa, Saksassa, Suomessa, Ranskassa sekä lukuisissa Itä-Euroopan maissa. Näyttää siltä, että "työväen"puolueiden homohörhöilyyn on kyllästytty.
  • 2 / 9
  • human
  • 2.8.2013 19:18
Saksassahan olis häpeällinen episodi toisen maailmansodan, natsivallan jälkeen, kun tuo kristillis"demokraattinen" pulue perustettiin ja mainostivat sen kristillisyyttä, jotta natsien kauheudet eivät toistuisi enään.

Noh, Saksan kristityillä olisi ollut katolisen hitlerin ja muiden protestantti/katolis-kristittyjen natsien aikaankin mahdollisuus estää ne kauheudet, juutalaisia ja muita vähemmistöjä kohtaan, jos olisivat vain halunneet.

Samalla Saksan kristillis"demokraatit" ja muutkin aktiivisesti piilottivat maton alle sitä tosiasiaa, että iso osa hitlerin ja natsien aatteesta oli kristillisperäistä, ammentaen juutalaisvainoissa martti luherin juutalaisvihakirjoituksia.

Kommenttia muokattu: 02.08.2013 klo 19:21
  • 3 / 9
  • human
  • 2.8.2013 19:24
Ken konservatiiviseen homofobiaan kapsahtaa, se siihen kyllä kupsahtaa.

Seudut, joissa homofobia jyllää, eivät menesty tässä maailmassamme.
Vihalla kun ei luoda mitään hyvää.

Kommenttia muokattu: 02.08.2013 klo 19:25
  • 4 / 9
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 2.8.2013 20:37
Tanskan ja Norjan konservatiivipuolueet eivät kajoa homojen oikeuksiin. Ranskassakin konservatiivit heiluttavat jo valkoista lippua, sillä konservatiivipresidenttien perustulakineuvosto on tuominsa antanut. Itä-Euroopassa taas ei kovinkaan usein ole väliä vähemmistöoikeuksien kannalta, miksikä valtapuolueet itseään kutsuvat. Suomessa vaaleihin on vielä 2 pitkää vuotta aikaa ja Saksassa kristillisteokraatit ovat jäämässä ypöyksin vähemmistöön homovastaisuutensa kanssa.

Näyttää siltä, että heteropropaganda menettää asemiaan koko ajan - jossain hitaasti, jossain nopeammin. Jossakin päin Taloustilanteella ratsastavat oikeistopopulistit saavat kenties protestiäänillä toteuttaa äänestäjien vähemmistön kannattamaa syrjintäpolitiikkaansa.

Parin kymmenen vuoden päästä EAH kieltää ikinä olleensa joskus niin no life, että "vastusti" homojen avioliittoja, niin kuin nimimerkkiinsä on kirjoittanut. Eikö ole muuten ristiriitaista että nimimerkki "Ei_avioliittoja_homoille" väittää toistuvasti että homot saavat hänen puolestaan mennä naimisiin? Nimimerkkiä käyttävä pummi ei ole tainnut ajatella asiaa ihan loppuun...

Kommenttia muokattu: 02.08.2013 klo 20:48
  • 5 / 9
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 2.8.2013 21:27
"Seudut, joissa homofobia jyllää, eivät menesty tässä maailmassamme.
Vihalla kun ei luoda mitään hyvää."

Tällä hetkellähän nämä niin sanotut homomyönteiset maathan ovat taloudellisessa alamäessä, kun taas "homofobiset" maat esim. Aasiassa ovat tulevaisuuden talousmahteja.

"Eikö ole muuten ristiriitaista että nimimerkki "Ei_avioliittoja_homoille" väittää toistuvasti että homot saavat hänen puolestaan mennä naimisiin? Nimimerkkiä käyttävä pummi ei ole tainnut ajatella asiaa ihan loppuun..."

Olet ehkä osin oikeassa. Otin tämän nimimerkin alun perin käyttöön jotain yhtä kommenttia varten, mutta sattumoisin tämä nimimerkki on sitten pysynyt jatkossakin, kun tämä selain on luonnollisesti sitä aina tarjonnut tuohon.
  • 6 / 9
  • Jukka
  • 2.8.2013 22:29
Saksassa Kristillisdemokraattien jarrutus ontuu pahasti, sillä maan perustuslakituomioistuin antaa jatkuvati uusia päätöksiä siitä, että homo- ja lesboparien kohtelu pitää saada tasa-arvoiseksi.

CDU voi tietenkin laittaa edelleen jarrua päälle, mutta pikku hiljaa (siis: askel askeleelta) Saksassa homojen ja lesbojen syrjintä vähenee. Oikeus siis määrää Merkelin porukkaa, kun he eivät itse ymmärrä kristillisyydessään tasa-arvon asiaa.

---

EAH kirjoitti:
> "Näyttää siltä, että "työväen"puolueiden homohörhöilyyn on kyllästytty."

Siis... homot ovat niin merkittäviä ja tärkeä asia, että ihan koko maanosan äänestyskäyttäytyminen muuttuu! Wow!

Taakse jäävät yhteiskunnan rakennemuutos, eurokriisi, talouslama?

EAH on kyllä täysin metsässä ajatustensa kanssa. Oletko yli 9 vuotta vanha?

Kommenttia muokattu: 02.08.2013 klo 22:31
  • 7 / 9
  • Havainnoija
  • 3.8.2013 0:23
Saksalaiset ovat poikkeuksellisen yksimielisesti täydellisen tasa-arvon puolesta.

Forsa-tutkimuslaitoksen (Gesellschaft für Sozialforschung und statistische Analyse mbH) tämän vuoden helmikuussa tekemän kyselyn mukaan 74 % eri puolueita äänestäneistä haluaa homoavioliitossa/rekisteröidyssä parisuhteessa eläville kaikki avioliittoon kuuluvat oikeudet ja vain 23 prosenttia vastustaa.

Eri puolueiden äänestäjät kannattavat täydellistä yhdenvertaisuutta seuraavasti (%):

Vihreät (Grüne) 86
Sosdemit (SPD) 82
Liberaalit (FDP) 71
Vasemmisto (Linke) 70
Kristdemit (CDU/CSU) 64

Merkittävintä tuloksessa on mielestäni se, että myös kristillisdemokraatteja äänestävät ovat tehneet päätöksen yhdenvertaisuuden puolesta.
Saksassa ja Suomessa on sama ongelma: kansa on täydellisen tasa-arvon puolesta, mutta tiettyjen puolueiden kiihkokristilliset änkyräsiivet estävät kansan tahdon toteutumisen. Saksassa vaaditaan änkyräpoliitikkoja myöntämään tappionsa ja toimimaan kaikkien parhaaksi.

http://www.zeit.de/politik/deutschland/2013-02/homo-ehe-befuerworter-umfrage

Kommenttia muokattu: 03.08.2013 klo 00:32
  • 8 / 9
  • Xx_Val_xX
  • 4.8.2013 21:39
Parin kymmenen vuoden päästä EAH kieltää ikinä olleensa joskus niin no life, että "vastusti" homojen avioliittoja, niin kuin nimimerkkiinsä on kirjoittanut. Eikö ole muuten ristiriitaista että nimimerkki "Ei_avioliittoja_homoille" väittää toistuvasti että homot saavat hänen puolestaan mennä naimisiin? Nimimerkkiä käyttävä pummi ei ole tainnut ajatella asiaa ihan loppuun...

Kommenttia muokattu: 02.08.2013 klo 20:48

Homopallero • 02.08.2013 20:37

* Sellaista pummia ei olekaan joka ajattelisi asioita loppuun tai ylipäänsä pitkällä aikavälillä, senhän näkee meidän hallituksenkin veropolitiikasta!

Tällä hetkellähän nämä niin sanotut homomyönteiset maathan ovat taloudellisessa alamäessä, kun taas "homofobiset" maat esim. Aasiassa ovat tulevaisuuden talousmahteja.

* Sama taloudellinen alamäki on alkamassa Aasiassa näissä ns. tulevaisuuden talousmahdeissa. Luepa niitä talous uutisia EAH ja lakkaa suoltamasta sontaa mututuntumalta.

Kommenttia muokattu: 04.08.2013 klo 21:44
Siis kristillisdemokraatit Saksassa kirittävät Merkelin ansiosta korkeisiin lukemiin, mutta vihreät ja vasemmistopuolueet keräävät yhteensä 46% kannatuksesta. Jos pelkästä homomyönteisyydestä tai "homohörhöilystä" halutaan lässyttää, niin itseasiassa FDP kuuluu tähän kastiin myös. CDU/CSU on homovastaisin tuosta kentästä.

Tosin Ei_avioliittoja_homoille nimimerkille tiedoksi että "homohörhöily" tuskin minkään puolueen kannatusta kauheasti nosta tai alenna, vaan kyseessä on yleensä ihan normaalit kannatusliikkeet. Suomessa hallituksen yleiseen "hörhöilyyn" on kyllästytty ja tietysti kusinen taloustilanne lisää tyytymättömyyttä.

Ja toisekseen, en yhtään ymmärrä miten talouden menestys liittyy mihinkään tasa-arvoon? Nuo Aasian "taloustiikerit" kärsivät talouden kurimuksesta siinä missä muukin maailma ja siellä elintason nousu ennemmin tai myöhemmin (itseasiassa joissakin maissa jo nyt) nostaa myös seksuaalivähemmistöjen asemaa. Vietnam on hyvä esimerkki.

Homofoobikoilla on aina erinomaisen irrationaaliset lätinät. Hohhoh.