Obama nimitti homovastustajan talousministeriksi

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 4

Obama on nimittänyt talousministerin virkaan republikaanisen Judd Greggin. Tämä on koko 15-vuotisen senaatissa olonsa aikana säännöllisesti vastustanut homojen oikeuksia.

Homo-aktivistit ovat reagoineet. David Mixner, tunnettu aktivisti, sanoo. että tämä on ei-hyväksyttävää. Jos kyseessä ovat vähemmistön oikeudet, tällainen ihminen pitäisi jättää nimittämättä. Esimerkkinä on käytetty Kennedyä. Vuonna 1961 Kennedy hylkäsi ulkoministerin virasta J. William Fulbrightin, koska tämä vastusti afro-amerikkalaisten kansalaisoikeuksia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

4 kommenttia

Siinäpä taas nähdään, miten pitkälle tämä Obama-höyryäminen kesti. Ihmisten typeryydellä ei tässä asiassa taas tuntunut olevan rajoja. Ikäänkuin Amerikan kulissien takaiset voimat, mm. suuryritykset päästäisivät valtaan henkilön, joka ei kumarra heitä! Mies ei ole mikään vallankumous, vaan pyrkii tasapainoilemaan kaikkien osapuolten välillä. Eikä lupaa yhtään sen parempaa elämää homoille.
Olen pahoillani, etten jaa yleistä mielipidettä asiaan.
Viimeaikaisten uutisten perusteella jenkkien talouden tila on sen verran huono, että sinne on -valitettavasti- otettava kyvykkäin henkilö toimimaan asioiden puolesta, eikä se, joka on homomyönteisin.