Obama nimitti homovastustajan talousministeriksi (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • Blueriver
  • 8.2.2009 22:04
Siinäpä taas nähdään, miten pitkälle tämä Obama-höyryäminen kesti. Ihmisten typeryydellä ei tässä asiassa taas tuntunut olevan rajoja. Ikäänkuin Amerikan kulissien takaiset voimat, mm. suuryritykset päästäisivät valtaan henkilön, joka ei kumarra heitä! Mies ei ole mikään vallankumous, vaan pyrkii tasapainoilemaan kaikkien osapuolten välillä. Eikä lupaa yhtään sen parempaa elämää homoille.
  • 2 / 4
  • Druusi
  • 9.2.2009 5:40
Olen pahoillani, etten jaa yleistä mielipidettä asiaan.
Viimeaikaisten uutisten perusteella jenkkien talouden tila on sen verran huono, että sinne on -valitettavasti- otettava kyvykkäin henkilö toimimaan asioiden puolesta, eikä se, joka on homomyönteisin.
  • 3 / 4
  • vaeltaja2006
  • 9.2.2009 7:45
Druusi kirjoitti: "Olen pahoillani, etten jaa yleistä mielipidettä asiaan.


En usko, että tässä asiassa on jotain "yleistä mielipidettä" talousministeriä vastaan. Tällaiset asiat nostetaan esiin tarkoituksellisesti. Halutaan vastakkainasettelua, jolla saadaan julkisuutta homo-oikeuksille ja homo-oikeuksien ajajille. Tämä on puhdasta mediapeliä.

Kirjoittamani uutinen ei edusta minun mielipidettäni. Asiasta puhuttiin monessa gay-uutislähteessä, ja kirjoitin uutisen sen vuoksi ilman lähdetietoja. Arvelin, että tätä asiaa puidaan jatkossakin julkisuudessa.
Toinenkin asia on, joka on syytä ottaa huomioon: Politiikka on aina tasapainoilua. Minusta poliittisten nimitysten kohdalla on hieman sinisilmäistä puhua "kyvykkäimmästä" henkilöstä. Pitäisi puhua poliittisesti sopivimmasta. Siitähän on kyse. Tehdään lehmäkauppoja.

On tietysti tärkeää, että hallintokoneisto saadaan kasaan ja pyörimään vauhdilla sammuttamaan talouden tulipaloja. Valinta kuitenkin osoittaa, että nyt annetaan tarkoituksen pyhittää keinot - ja että jossain osataan iltalypsy. Keskustelua olisi ehkä vielä hieman pitänyt käydä. Republikaanisen Judd Greggin valinta kuitenkin oletettavasti antaa pidempää liekaa demokraateille joissakin asioissa.

Muuten... kriisin hoitoon olisi olemassa kyllä kaikenlaisia keinoja, mutta niitä ei haluta käyttää. Keinot kyllä toisivat nykyiseen järjestelmään aika paljon suurempia muutoksia kuin mitä olemme nähneet tai näemme tällä tiellä. Eikä takeita nopeasta ratkaisusta siltikään olisi. On oletettavaa että nykyisen järjestelmän syvimpiä tukipaaluja halutaan kuitenkin varjella viimeiseen asti - ja epäilemättä siinä onnistutaan. Hintalapussa olevan luvun perässä olevien nollien lukumäärä vain on vielä avoin. Vaan on tässä eletty ennenkin. Prkl.

Uskon yhä että Obama on parempi vaihtoehto kuin mitä McCain olisi ollut.