Ranneliike/tapahtumat

  • 1 / 4
  • Mikael
  • 1.10.2002 10:29
Moi kaikki ranneliikkeen väki !

Ensinnäkin kiitos teille todella kivoista sivuista :)
viimeaikoina on tullut paljon uusia paikkoja, baareja , uusi DTM ja sauna yms
Tätä saittia lukiessa on monenlaista infoa ja mielipidettä kaikenlaisista aiheista , olisiko teillä mahdollisuutta kertoa eri baareista , klubeista, saunoista tai tapaamispaikoistans. ulkopuolista infoa kun noi mielipiteet menevät yleensä aina ristiin tuolla keskusteluosastolla.

Uskoisin että ihmiset haluaisivat puolueetonta tietoa mitä tapahtuu, missä ja minkälainen paikka tai kenen paikka.
Samalla nämä sivut olisivat infona kaikille kun suunnittelee matkaa pääkaunkiin. Juttu voisi olla samanlaisessa muodossa kuin lehdessä .

Hauskaa syksyn alkua !!
Mukava kuulla, että sivuista on ollut iloa.

Perustiedot Helsingin menopaikoista on listattu ranneliike.netin Info-osioon otsikon "Baarit ja bileet" alle. Suora osoite on tässä: http://ranneliike.net/artikkelit.php?alue=bileet

Baari on aina niin subjektiivinen kokemus ja mielipiteitä monia, että varsinaiset esittelyt tuskin olisivat sen puolueettomampia. Tuolla baari-infosivulla on muutamalla sanalla valotettu paikan luonnetta. Toivottavasti se auttaa paikan valinnassa edes hieman. Toki - jos haluaa törmätä kaikenlaisiin ihmisiin, niin ainahan voi tehdä perinteisen "baarikierroksen". Osoitteet ainakin löytyvät em. listasta.
  • 4 / 4
  • qwdqdw
  • 24.10.2002 18:44
vaan nimi on jotenkin kummallinen. ei kyllä älyis Googlella tuota nimeä etsiä jos tänne halajaa.