Uutiset ja "uutiset"

Ranneliikkeen uutisia on mukava lukea.

Ihmettelen vain jaottelua aiheisiin "Vain uutiset" ja "Kaikki". Välillä kun tuntuu, että osassa ryhmää "ei-uutisia" on ihan kelpoja ja tärkeitä uutisia - kun taas joskus ryhmään "uutiset" on päässyt kovin köykäinen, mutta ehkä viihdyttävä, kirjoitus.

Jotenkin olisi selkeämpää se, että kaikki tuon alueen kirjoitukset olisivat "Uutisia". Nykyisellä systeemillä jää jokin mielenkiintoinen uutinen lukematta, koska se on luokiteltu alueelle "ei varsinainen uutinen". Ja noiden avaaminen vaatii lisäklikkausta sieltä sivun oikeasta laidasta.

Eli toiveeni on: Uutisalueen kaikki uutiset näkyville. Nykyinen uutisten ryhmittely tässä on mielestäni hieman ontuva. Pikaratkaisuna se, että oletusarvoisesti sivu avautuisi näkymään "Kaikki".
Uutisten kirjoittajien näkökulmasta jaottelu on vielä keskeneräinen. Siitä on hieman puhuttu. Viime aikoina olen tulkinnut asiaa niin, että "kaikenlaista" kuuluu iltapäivälehtien/bulevardilehtien ja viihdelehtien jutuille (esim. Travoltan seikkailut, yms.). Sinne on mennyt myös paljon rikosjuttuja, koska ne ovat iltapäivälehtien erityisalaa ja juttu on löytynyt jonkin maan iltapäivälehdestä.

Nykyinen jaottelu on ongelmallinen mm. YK:n ja EU:n julkilausumien ja selvitysten suhteen: kotimaa vai ulkomaat vai mikä.

Luulen, että lähiaikoina jaottelu tarkentuu.

PS. Luin uudelleen viestisi ja siinä ydinasia olikin muu kuin "kaikenlaista"-osio. Tämä vastaus ei vastannut lainkaan esittämääsi asiaan. Enpä ole siihen asiaan ennen kiinnittänyt huomiota.
Tämä jaotteluongelma on tiedossa, ja siihen on tulossa parannusta. Ideahan tässä jaottelussa oli alkuaan erottaa ajankohtaisartikkelit lifestyle-artikkeleista ja kolumneista.

Korjaillaan tilannetta lähipäivien aikana. Artikkelien ryhmittelyyn on tulossa isompi muutos tulevaisuudessa, joten silloin saataneen ongelma pois päiväjärjestyksestä.