G-piste

Missä se G-piste oikeasti on (sikäli kun se on missään)? Jotkut väittävät, että se on miehillä peräsuolessa ja naisilla ainakin klitoriksessa? Yksilöllisiä eroja (ja mahdollista tieteellistä dataa kaivataan)?
Erään tieteellisen asiantuntijan kertoman mukaan G-piste löytyy F- ja H-pisteen välistä. ;-)
En tiedä onko sitä, mutta sen etsiminen on kyllä ihan hauskaa ajanvietettä.
  • 5 / 12
  • Rokkihomo
  • 7.6.2010 17:11
Niin just: etsivä löytää. (Ja kannustavaksi tarkoitettu vinkki: on se olemassa.)
  • 6 / 12
  • Pora-liike
  • 7.6.2010 19:06
AHM kirjoitti: "naisilla ainakin klitoriksessa?

Kuulostaa ihan homon puheelta tai ainakin miehen.
AHM kirjoitti: "naisilla ainakin klitoriksessa?"

Pora-liike: "Kuulostaa ihan homon puheelta tai ainakin miehen."


Juu, taisin olla aika pahasti väärässä...
  • 8 / 12
  • Rosa de Nieve
  • 8.6.2010 8:22
Näin jos oikein muistiani pinnistän, muistaisin, että naisen G-pisteeseen käyttöohjeet ja aarrekartat löytyvät jostain koulukirjasta, jota olen opinahjossani selannut. Miehen G-pisteestä ei tainnut niissä lukea, mutta taisi kuulua uskonnon tuntien sukupuolivalistukseen. Mutta minä kävinkin erittäin riettaan lukion, kuten huomaatte.

Joka tapauksessa kannatan empiiristä tutkimusmenetelmää, eli mene ja kokeile :D
Naisen G-pistettä ei ole löydetty. Jonkin lukemani tutkimuksen mukaan kyseessä on väärinkäsitys; klitoris on osa suurempaa kokonaisuutta, jonka hermopäätteistä osa sijaitsee osalla naisista tietyssä kohtaa emättimen etuseinämää. Kyseessä on siis pikemminkin onnenkantamoinen kuin anatominen fakta. Onnenkantamoinen siksi, että kaikki naiset eivät saa mitään kiksejä normiyhdynnästä. Totuus, mikä on hirvittävä pala niellä hydrauliikkaleffoihin tottuneille miehille, jos oma vaimoke sattuukin kuulumaan siihen tunnottomien joukkoon :D

Miehen kohdalla kyseessä on puolestaan eturauhanen, joka tuntuu sormen syyvydessä peräsuolen seinämässä. Joidenkin mielestä sen hierominen tuntuu hyvältä, mutta se on yksilöllistä. Homouteenhan tämä ei varsinaisesti liity mitenkään, sillä tiedän ainakin yhden parikymppisen heterotutun, jolle tehtiin nk. tuseeraus ja tyyppi (häpeillen) tunnusti siitä nauttineensa.

En ole kyllä koskaan ymmärtänyt koko G-pisteen ideaa; ikään kuin ihmisessä olisi jokin nappi, orgasmiautomaatti, jota painamalla lauetaan, lauetaan, lauetaan... Hirveän mekanistinen näkemys seksistä. Entäpä ne mielikuvat ja kosketusaistin lisäksi muu aisti-informaatio? Sitten on tuo dualistinen idea, että ikään kuin naisen ja miehen värkit olisivat toistensa peilikuvia; kun toisella on tällainen piste, niin onhan se pakko sitten olla toisellakin. Onko?
Ransomin kanssa ajattelen hieman samalla tavoin. Ihmiset pitävät yksinkertaisista ratkaisuista kuten juuri ajatuksesta yhdestä käynnistysnapista. Miehillä toinen tapa on heittää Viagara suuhun. Senkin ongelma on, että ei toimi heti. Pitää ennakoida mihin aikaan sänkyyn mennään. Sellainen ennakoiminen on tietenkin liian hankalaa joillekin. G-pisteestä on jonkinlainen tarina Wikipediassa osoitteessa: http://fi.wikipedia.org/wiki/G-piste. Kiinnostavaa otsikon asiassa itselleni on se, miksi juuri sana G-piste. Miksei X-piste? Joku sen on keksinyt mutta missä ja milloin.

Oma näkemykseni on se, että noita "g-pisteitä" on vaikka kuinka monta. Kun ihmisen kropasta on kysymys, niin niitä voi olla eri tahoilla eri herkkyyksinä eri ihmisillä eri tavoin. Puhutaan erogeenisistä alueista. Olen myös sitä mieltä, että on mahdollista harjoitella jokin alue "g-pisteeksi". Useimmilla miehillä vain penis ja kivespussi toimivat erogeenisinä alueina. Naisilla rinnat ovat kuulemani mukaan helposti eroottisesti herkkiä alueita. Mies voi harjoittelemalla päästä samaan.

Yksinkertainen neuvo: Kosketelkaa itseänne, hellästi ja myöskin toisianne, aivan joka paikasta.
Tuo oli hyvä, tuo "kosketelkaa toisianne" sehän oli Holle Holopaisen "Frank Pappa" -nimimerkin bravuuri aikoinaan.
Mutta tosiaan. Eihän se muuten löydy kuin kokeilemalla...
(Puoliskolla ne on korvalehdet)
JuhaniV kirjoitti: "G-pisteestä on jonkinlainen tarina Wikipediassa osoitteessa: http://fi.wikipedia.org/wiki/G-piste. Kiinnostavaa otsikon asiassa itselleni on se, miksi juuri sana G-piste. Miksei X-piste?"


Nimi lienee tullut Ernst Gräfenbergin nimestä. Keksinyt G-pisteen kai noin vuonna 1950.