vaeltaja2006 fuusioitunut ranneliike.net

Onko sinulla jokin ongelma siinä, että joku seuraa mediaa Suomenkin ulkopuolla, tekee työtä uutisten suomentamisella ja niiden raportoinnille täällä?

Minusta Vaeltaja tekee erittäin hienoa työtä. Hänen panoksensa on erittäin suuri syy sille, että itse seuraan tätä sivustoa.

Vinkki sinulle: Jos et pidä jonkun henkilön viesteistä, voi suodattaa ko. käyttäjän viestit pois viestilistoilta. Mene omiin asetuksiisi ja "Foorumin asetuksissa" lisää käyttäjänimi Mustalle listalle.

Lopuksi vielä kiitokseni Vaeltajalle.
Betonicwater, tuo viestisi tuskin kuuluu otsikon "Ajankohtaista maailmalla" alle, ellei sitten mainitsemaasi urlimuutosta ole oikeasti tapahtumassa, mitä suuresti epäilen.

Minunkin puolestani kiitokset vaeltajalle lukuisista mielenkiintoisista viesteistä.
  • 4 / 11
  • Tiemestari Tirkkonen
  • 28.10.2008 23:32
No jospa tuo Vaeltaja suomentaisikin oikeita uutisia oikeasta elämästä ja oikeista tapahtumista, mutta kun nuo hänen uutisensa eivät koskaan vahingossakaan koske mitään muuta aihetta kuin homoilua.

Eikö tässä maailmassa mistään muusta tarvitse tietää mitään?
Onko Tiemestari Tirkkonen päätynyt vahingossa valtatieltä kärrypolulle? Kas kun tämä on nimittäin sellainen homoilusivusto. Se "oikea elämä" ja ne "oikeat tapahtumat" löytyvät varmasti vaikka Hesarin tai Ylen nettisivuilta. Sitten voi tulla tänne jos haluaa vähän hintimpiä uutisia.
Tiemestari Tirkkonen kirjoitti: "No jospa tuo Vaeltaja suomentaisikin oikeita uutisia oikeasta elämästä ja oikeista tapahtumista..."

Tiemestarille ilmainen tiedonjyvä: homoilu on ihan oikeaa elämää ja oikeita tapahtumia.
Tiemestari Tirkkonen kirjoitti:

> "No jospa tuo Vaeltaja suomentaisikin oikeita uutisia oikeasta elämästä ja oikeista tapahtumista, mutta kun nuo
> hänen uutisensa eivät koskaan vahingossakaan koske mitään muuta aihetta kuin homoilua."

Tuo on jo huono provoksikin. Tai jos on ymmärryksessä vikaa, niin yksinkertaistetaan sivuston aihealue sinulle tässä: Tämä on homo-sivusto.

Ja nämä asiat ovat koskettavat ihan oikeita ihmisiä - vaikka he homoja ovatkin.
Tiemestari Tirkkonen on varmaan vahingossa asettanut rannelikkeen ainoaksi sivustoksi, jolle hänen koneeltaan on pääsy. Ei ihme jos ahdistaa heteroa.
  • 9 / 11
  • Napalmia
  • 30.10.2008 9:49
Vaeltajan uutisointi on minusta mennyt aika maaniseksi. Voisi karsia.
Voi hyvä luoja (anteeksi, väärän keskustelualueen termi)!

Itse kukin voi tietysti välillä pohtia omien postaustensa tarpeellisuutta, tässä Napalmiaa mitenkään erikseen mainitsematta, mutta uutisluontoisten viestien määrän ei ainakaan voisi kuvitella ketään noin pahasti häiritsevän.

Hyvä neuvo kaikille, joita silti häiritsee: ÄLKÄÄ LUKEKO!!!

Suurkiitos Vaeltajalle ahkerasta ja räksytyksistä piittaamattomasta maailman asioiden seuraamisesta ja etenkin tulosten meille jakamisesta. Moni asia olisi mennyt ohi, ellei siitä olisi tältä sivustolta saanut tietoa.
Mun mielestä ne mediareferaatit on useinkin mielenkiintoisia. Toisaalta, jos RSS-tuki olisi olemassa niin lukisin mieluusti niitä Vaeltajan blogista, mihin ne ehkä keskustelupalstan sijaan paremmin sopisivat.