Ylläpito vastaa...

Sivustoja koskevia palautteita tulee ylläpidon postilaatikkoon aina silloin tällöin. Kaikki palautteet luetaan ja kysymyksiin vastataan sähköpostilla henkilökohtaisesti, jos sähköpostiosoite on mukana (ja se on kirjoitettu oikein. Toisinaan palautteeseen merkatusta osoitteesta tulee viesti "tuntematon käyttäjä"), eikä vastaus tavoita kysyjää.

Toisinaan tulee kommentteja ja kyselyitä, jotka (tai niihin liittyvät vastaukset) kenties ovat yleisestikin kiinnostavia. Monia kysymyksiä, jotka koskevat etenkin sivuston tekniikkaa ja ominaisuuksia, käsitellään sivuston FAQ-osiossa (jonne on linkki sivun alalaidassa ja myös palautesivulla). Sen sijaan sisältöön, yksittäisiin artikkeleihin ja vastaaviin asioihin liittyviin kysymyksiin ei kannata käyttää FAQ-sivua, jotta sivuston käyttöön liittyvät asiat eivät hautautuisi piiloon.

Jatkossa keskustelufoorumin "Sivustot & ylläpito" -alueella vastaillaan myös palautteisiin ja kyselyihin. Aiempi, hieman piilossa palautesivun yhteydessä ollut "ylläpidon sivu" on siirretty tänne keskustelufoorumille.
Älkää vain poistako vanhimpia viestejä v- 2003 lähtien, moni haluaa tutkia niitä vielä tämän vuoden ajan..... kiitos!

YLLÄPITO VASTAA: Kaikki viestit vuoden 2002 tammikuusta lähtien (joihin "sensuuri" ei ole iskenyt) ovat tallessa ja luettavissa. Vanhat keskusteluketjut siirretään aina aikanaan arkistoon. Keskustelusivujen yläosassa on myös linkki sinne.
Laittakaahan keskustelupalstalle myös aihe "seksi" !!! Siitä olisi niin paljon keskusteltavaa ihan asiallisestikin :)

Sami

YLLÄPITO VASTAA: Olemme ylläpidossa katsoneet, että "seksi" ei tarvitse omaa aihealuetta. Seksi on mielestämme osa elämää, mutta elämä ei osa seksiä. Seksi sinänsä liittyy vahvasti niin moniin asioihin, että olisi itse asiassa aika rajaavaa lokeroida "seksi" joksikin omaksi kokonaisuudekseen. Seksistä voi keskustella asiallisesti nykyiselläkin jaolla oikein hyvin.

Seksi liittyy vahvasti ihmissuhteisiin, kuten myös terveyteen ja hyvinvointiin. Yhteiskunnallisia seksiin liittyviä teemoja on myös, ja eritellymmin myös mediaan liittyviä. Esimerkkinä vaikka yhteiskunnan yliseksualisoitumisesta voi kenties keskustella mediaan liittyvällä alueella jne...